NEĆE DA IMITIRA MUŠKARCE Pevačica preti da će napustiti TLZP!

Kako saznajemo, Neda Ukraden, kada je saznala da treba da imitira Lućano Pavarotija, počela je da viče na organizatore i da preti da će napustiti šou ako joj ne dodele neku seksi ulogu.

- Neda je izvukla da u polufinalu imitira operskog pevača Pavarotija. U tom momentu počela je da viče, pitala je da li joj namerno daju muške uloge i tako je sabotiraju. Govorila je da ne želi više da bude u muškim ulogama, da joj je dosta toga da glumi kolege.

Dugo se raspravljala sa producentima i pretila da će, ako ne promene odluku, napustiti šou, a oni neka objašnjavaju medijima i publici zašto i kako je do toga došlo. Viknula je: “Neću, bre, više da budem Šaban, Pavaroti, hoću da budem, recimo, Madona.” Baš je bila ljuta! Ostalo je da producenti razmisle i vide šta će da urade po pitanju Nedine imitacije - rekao nam je dobro obavešteni izvor, piše Alo.

Podsećamo da ovo nije prvi put da se Ukradenova pobunila oko imitacije, već je jednom pravila skandal kada je trebalo sa Ivanom Jeftovićem da se nađe u ulozi Ace Lukasa i Ivane Selakov.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.