Oprezno u novu vezu: Nekoliko korisnih saveta za ljubavni početak

1. Zaboravi na prošlost

Raščisti s prošlošću, odnosno time kako i zašto je sve propalo, pre nego što odlučiš nekom drugom dati priliku. Kad se pomiriš s tim, spremna si da kreneš dalje. U suprotnom povredićeš sebe a I druge.

2. Znakovi upozorenja

Sve rane znakove upozorenja, da je on još jedan loš izbor za tebe, trebalo bi da naučiš da prepoznaš. Neće biti lako, ali bolje što prie prekinuti takav odnos, nego onda kad se potpuno zaljubiš.

3. Jasna očekivanja

Jasno definiši šta želiš od tog odnosa, a šta ne želiš. Budi svesna svojih vrednosti i budi jasna u svojim zahtevima i nipošto ne pristaj na manje, iz straha od samoće. Jednostavno je: tako nikad nećeš biti potpuno srećna.

4. Seks

Možda bi bilo dobro da ga bolje upoznaš, pre nego što mu uskočiš u krevet. Jedno istraživanje sprovedeno među srećno zaljubljenim parovima otkrilo je kako je njih 85 posto čekalo najmanje mesec dana, pre prvog seksa. U svakom slučaju, bitno je da to uradiš kad budeš spremna, a ne zbog njega.

5. Sličnosti

Velike različitosti mogu biti zabavne samo na početku. Ali, više zajedničkih interesa, temelj su za dobar odnos na duge staze.

Izvor: Index.hr


Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.