HOROR Silovao rođenu majku: Moram to da radim, jer sam mnogo ružan!

S. G. (37) iz Novog Sada objasnio je policiji da napada i siluje zato što je mnogo ružan i da mu je to jedini način da ima seks. On je uhapšen zbog sumnje da je silovao V. J. (20), iz Novog Sada.

Pre osam i po godina S. G. je silovao i svoju rođenu majku i zbog toga odležao osam godina robije, sa koje je izašao pre četiri meseca. Novo silovanje se odigralo u nedelju, u Uspenskoj ulici, u centru Novog Sada. Devojka je radila u jednom ugostiteljskom objektu.

- Te večeri, među ostalim gostima, nalazio se i S. G. Kada se lokal zatvorio, sačekao ju je da izađe i odmah nasrnuo na nju. Nesrećna devojka se branila, ali se nije spasila. Opisala je da je napadač ćelav, krezub, starosti oko 40 godina – ispričao je izvor iz istrage.

Policija je brzo identifikovala S. G. i uhapsila ga u Žablju, nakon čega je odmah prebačen u novosadsku policiju. On je hladnokrvno priznao da je devojku silovao, ne pokazujuči ni trunke kajanja.

- To mi je jedini način da dođem do neke devojke, s obzirom na to da me nijedna nije htela, zato što sam ružan. Morao sam da imam seksualni odnos sa nekom devojkom, nedavno sam izašao iz zatvora.

S. G. je i ranije odgovarao zbog seksualnih delikata i krađa. Iza sebe ima višegodišnje zatvorsko iskustvo.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.