7 pogrešnih ljubavnih saveta zbog kojih ćeš ZAUVEK ostati sama!

1. Gospodin savršeni ili nijedan

Baš niko na ovom svetu nije savršen. Svi imamo mane. Imaš ih čak i ti pa bi bilo nerealno da tražiš nekog bez mane. Umesto gosn “Savršenog” potraži “Dovoljno dobrog”.

2. Nikad nemoj da prihvatiš poziv za dejt u zadnji čas

Ako večeras nisi imala nikakvih planova, a on je nazvao u zadnji čas da ipak ima vremena i da je malopre dobio karte za predstavu koja počinje za 3 sata, zašto ne bi prihvatila poziv? Ako je to prvi put, on tvoj pristanak sigurno neće smatrati očajnim potezom, a ne bi trebala ni ti.

3. Nemoj puno da jedeš na sastanku

Salata na prvom sastanku. To će ga odbiti, on ne želi ženu koja će biti suszdržana, sramežljiva. Jede ti se masno, kalorično jelo- slobodno ga naruči i uživaj u svakom zalogaju. A kalorije… Ko ih šiša.

4. Nemoj se javiti 3 dana nakon prvog sastanka

Koliko si puta čula onu da žena nikad ne bi trebala prva da se javi! Zašto? Možda je nesiguran i želi da mu pomogneš i ohrabriš ga. Samo napred.

5. Nema seksa pre trećeg sastanka

Budalaština! Ne zamaraj se s brojkama već sa tim koliko mu veruješ. To je ključ svega.

6. Nema leptirića u stomak, nema ni drugog sastanka

Dobro, nije proradila hemija u startu ali ne otpisuj ga tako lako. Pruži mu drugu šansu, možda ni tebi a ni njemu nije bio dan.

7. Budi glumica

Kako ćeš s nekim uspostaviti iskrenu vezu, ako nisi iskrena? Nema potrebe za glumom, već budi ono što jesi. Mada mala doza tajanstvenosti i nije na odmet. Samo dozirano, a i ne treba ti oskar za glavnu glumicu!

Izvor: Index.hr/nadlanu


Pogledajte još