Ako ste u šemi sa muškarcem u pedesetim, ovo su prednosti i mane!

1. Cenite muškarca takvog kakav jeste

Muškarci su predivni ali nikada neće biti žene. Oni ne razmišljaju kao žene niti komuniciraju na taj način. Ne očekujte od svog muškarca da se ponaša kao žena jer ćete na kraju biti razočarane.

2. Muškarci u pedesetim su veoma muževni

Muškarci ne žele sa vama da se takmiče i to im nije važno kada im pristupite kao alfa ženke. Muškarcima to izgleda kao zabavljanje s drugim muškarcem, za šta nisu zainteresovani ako su strejt. Ključ je da budete ženstvene i moćne.

3. Muškarci pokazuju ljubav svojim akcijama

Holivudski filmovi su nam svima pomutili mozak. Na velikom platnu serviraju nam muškarce poput Toma Kruza u filmu "Džeri Megvajer". Prisetite se kada je priznao svoju ljubav partnerki rečima "Ti me činiš celim". Muškarci svoju ljubav pokazuju košenjem trave i brigom o tome kada vam je hladno. Ako očekujete ljubav na rečima, možda ćete čekati dugo...

4. Muškarci vole manire

Dozvolite im da vam otvore vrata ili promene sijalicu. To ih čini srećnim. Za uzvrat žele da budu cenjeni. Ako ih pohvalite, pokloniće vam svet.

5. Ne kritikujte ih kada čine nešto za vas

Oni rade najbolje što mogu, iako vi to znate bolje i brže nemojte ga kritikovati. Zbog toga se osećaju kastrirano. Ukoliko se vaš muškarac ponudio da uradi nešto, dozvolite mu bez pogovora. Inače sledeći put kada budete tražile pomoć reći će vam da unajmite majstora.

6. Bez zahteva

Kada se zabavljate sa muškarcem u pedesetim nemojte postavljati klinačke zahteve o tome kakav treba da bude, gde da vas vodi ili koliko treba da zarađuje. Dovoljno im je nametnutih zadataka od šefa ili bivše žene.

7. Ne gledajte na njega kao na projekat

Ili ga prihvatite takvog kakav jeste ili prekinite sa njim i potražite nekog sličnijeg sebi.

8. Mnogo muškaraca u pedesetim je nesigurno da vas pozove na sastanak

S obzirom na to da su dosta puta odbijeni, nije im lako da sebe opet stave u ranjivu poziciju da ih odbijete. Ukoliko vam se muškarac dopadne, ohrabrite ga dugim pogledom, toplim osmehom ili kratkim flertom.
Izvor: HuffingtonPost/B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.