Sa šrafcigerom u vratu uspela je da kaže ime svog ubice minut pred smrt!

Eliza je mislila da ide da se upozna sa godinu dana mlađim humanitarcem koji radi u sirotištu, ali nije mogla ni da pretpostavi šta će joj se te večeri dogoditi.

Niku je došao po nju svojim kolima, a Eliza nije nikome pričala sa kim ide da se nađe. Ali, umesto u bar, Niku ju je odvezao na poljanu van grada, gde ju je brutalno pretukao i silovao. Ali, to nije sve.

Nik ju je davio i u vrat joj zabo šrafciger. Misleći da ju je ubio, uzeo je njen mobilni i sa Fejsbuka obrisao sve tragove njihove prepiske, spakovao se u kola i otišao.

Ipak, Eliza nije bila mrtva i svim silama se trudila da dođe do najbližeg puta. Posle dva sata mučenja, gola i sa šrafcigerom u vratu, Elizu je spazio jedan vozač i pozvao policiju. Ubrzo je došla hitna pomoć i odvezla je u bolnicu gde je otkrila ime ubice.

Nedugo zatim je preminula.

Policija je ušla u trag Nikuu i uhvatila ga u trenutku kada je proslavljao mesec dana braka sa suprugom Elenom.

On je prvo negirao da je poznavao Elizu, ali se ubrzo predao i trenutno se nalazi u pritvoru. Posle istrage policije, ispostavilo se da Eliza nije bila njegova jedina žrtva i da je već napadao i silovao žene koje je namamljivao preko Fejsbuka.

Izvor: blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.