Savršen poklon: Stavite OVO ispod jelke i sigurno nećete pogrešiti

"Zašto se niko ne doseti da mi pokloni ono što ću zaista da koristim?" je rečenica koju i sami neretko izgovaramo. Ovo je ujedno i odgovor na pitanje, šta pokloniti za praznike onima koji imaju značajno mesto u našem životu.

Ako birate kvalitet, sigurno nećete pogrešiti. Udoban veš, prepoznatljivog dizajna iz nove kolekcije Women's secret, učiniće i one najprobirljivije srećnim. Kvalitetni materijali koji prijanjaju uz kožu, nateraće mnoge da se zamisle: Možda je novogodišnju noć, najbolje provesti baš u pidžami?

(old_image)

Women’secret - The perfect gift

Širok spektar boja od neizostavne crne, preko tamno crvene do nežno roze, za svačiji ukus i senzibilitet. Ono što je zajedničko svim modelima su udobnosti i mekoća koji će vas osvojiti na prvi dodir. Modeli su dizajnirani tako da odgovaraju različitim tipovima građe, potrebno je samo da poželite!

(old_image)

Women’secret - The perfect gift

Deo graderobe koji je često neopravdano izostavljen, a upravo se u njemu krije tajna ženske ali i muške lepote. Obradujte svog dragog! Poklonite mu nešto iz nove kolekcije Men’secret - The perfect gift . Osetiće se posebno i voljeno. Zar to nije ono što nam je svima potrebno?

(old_image)

Men’secret - The perfect gift

Kompanija “Women’secret” napravila je revolucionaran korak time što je postavila Elsu Petaki kao zvezdu njihovog prvog modnog filma "Dark Seduction". Kompanija je odlučila da koristi modni film kao format kojim će predstaviti novu, limitiranu kolekciju svojim potrošačima.

Pogledajte još