CRNA TAČKA Sleteli sa puta na istom mestu gde se utopilo troje mladih na Adi Huji!

Foto ilustracija: Yayimages

Noćas u 1.50 sati na Adi Huji kod restorana Carska ohota desila se nesreća na sličan način kao kada je troje mladih tragično stradalo krajem novembra.

Mateja Krdžić (19), koji nije bio pod dejstvom alkohola, najpre je udario u parkirano vozilo, a zatim sleteo niz nasip do samog nivoa vode.

Srećom veća tragedija je izbegnuta, pošto su putnici i vozači samo su ugruvani.

21. novembra desila se stravična nesreća, kada je na istom mestu sleteo auto sa šestoro mladih. Nesreća se dogodila u 03.43 na Adi Huji kod jednog restorana. Iz vode su izvučeni vozač Dušan J. (19) sa hipotermijiom i znacima agresije, Milica J. (18) takođe sa hipotermijom i Luka V. (20) sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice, inače sin novinarke Olje Bećković. Jovanović je izuzetno velikom brzinom uleteo u Dunav kod Ade Huje. Vozač je brzo izašao iz automobila i isplivao na površinu, nešto kasnije izašli su i Luka Višnjić i Milica Jokić. Policijski ronioci pronašli su u automobilu utopljene Nemanju Antića i maloletnu Anastasiju. Posle nekoliko sati, izvučena je olupina automobila iz reke, a policija je nakon toga otvorila prtljažnik i zatekla stravičan prizor. U prtljažniku automobila pronađeno je telo još jednog mladića.
Izvor: blic
Pogledajte još