POTRESNO Poslednja poruka devojke koju je svirepo ubio starac iz Zaječara!

Osumnjičenom Đuriću, koji je zločin priznao tek pred neoborivim dokazima, određen je pritvor do 48 sati. Nezvanično saznajemo da je obdukcija pokazala da je tukao i davio devojku, a onda joj sipao u usta sonu kiselinu.

(old_image)

- Đurić je devojku ubio u svojim kolima. Nakon ubistva, telo je bacio u jezero Bogovičke reke u ataru sela Glogovica. Njih dvoje su se znali odranije, a Đurić je izjavio da su imali ugovor o doživotnom izdržavanju kojim bi Dragana sve nasledila. Kazao je i da joj je davao deo novca od penzije. Međutim, osumnjičeni je bio opčinjen devojkom i bio je u nju ludo zaljubljen. Izjavio je da među njima nikada ništa nije bilo, čak ni poljupca, a da ju je ubio iz ljubomore - saznajemo u policiji.

Nestanak devojke prijavili su u ponedeljak njen očuh Dragiša Ćirić, njena majka i njen dečko Milan Mitić.

(old_image)

- S devojkom sam se čuo u ponedeljak, kada je završila sa školom. Rekla mi je da ide u Dom za učenike, gde je stanovala, da jede i malo se odmori.

Nešto kasnije mi je stigla poruka u kojoj je napisala: „Jedino moje“ i poslala poljupce. Oko 18.30 me je pozvala njena cimerka da pita gde je Dragana jer joj je mobilni isključen.

Odmah sam otišao kod njenih roditelja pa smo zajedno krenuli u policiju - priča Milan.

Po­li­­cija je odmah pregledala sve sni­mke video-nadzora i na jednom, kod gradske pošte, spazila je osumnjičenog i devojku.

Meštani u neverici
U Salašu meštani ne mogu da poveruju šta se dogodilo. - Čedomir je miran, povučen i tih čovek. Lepo se slaže sa suprugom. To mu je drugi brak, i nema dece - kažu meštani. Za Draganu svi imaju samo reči hvale. Kažu da je bila devojka za primer, vredna, kulturna, skromna, poslušna, odličan učenik. U njenoj rodnoj kući juče su se čuli jecaji. Međutim, roditelji i prijatelji nisu želeli da pričaju s novinarima.

Đurić je priveden u sredu uveče i najpre je negirao zločin. Tada su mu pretresli automobil i pronašli žensku kosu, za koju je analizom DNK dokazano da pripada Dragani, nakon čega je on uhapšen. Devojka je poslednji put viđena u ponedeljak oko 14 sati, kada je izlazila iz Doma učenika. Tada je sela u Đurićev automobil i kazala mu da želi da prekine svaki kontakt s njim. On je odvezao auto ka Salašu, parkirao i počeo raspravu s Draganom.

- U jednom trenutku mi je razbila telefon. To me je mnogo iznerviralo. Smetalo mi je što je počela da se viđa s drugim momcima. Počeo sam da je udaram i davim sve dok je nisam udavio. Priznajem, ubio sam je - rekao je Čedomir.

Utvrđeno je da devojka pre smrti nije silovana.

Izvor: blic

Pogledajte još