Koliko bivših je idealno, a koja brojka je neprihvatljiva?

Deset je idealan broj bivših partnera - ako ste ih imali manje smatraće vas neiskusnim, a više ukazuje da ste promiskuitetni. Britanska anketa je otkrila i podatak da će i muškarci i žene odbiti potencijalne nove partnere koji su pre njih imali više od 10 ljubavnika.

Jedna veb stranica koja se bavi onlajn dejtingom, anketirala je 1.000 svojih muških i ženskih članova tražeći idealan broj partnera koji bi njihova nova ljubav morala da ima iza sebe. Polovina anketiranih žena, kao i 46 odsto muškaraca odgovorilo je da je deset partnera savršen broj, dok je 36 odsto žena i 42 odsto muškaraca izjavilo da bi radije izlazilo s osobom koja ima manje bogato seksualno iskustvo.

Tek 11 odsto žena i 10 odsto muškaraca misli da je idealan partner osoba koja je promenila između 10 i 30 partnera, a samo tri odsto ljudi htelo bi osobu koja je uskočila u više od 30 kreveta. Anketa je pokazala i da mnogi uopšte i ne žele da znaju za prošlost svojih novih partnera. Samo 35 odsto žena htelo bi da zna seksualnu i ljubavnu istoriju svojih muškaraca, a 65 odsto to radije ne bi saznalo. S muškarcima je to još jače izraženo - čak 70 odsto ne želi o bivšima da čuje ni reč.
Šta Vi mislite?

Ivor: seekingarrangement/f-ton.org

Pogledajte još