NJEGOV najveći strah: Ovih 5 muškaraca su najveća noćna mora vašeg dragog!

Iako je vaš momak ili muž osoba puna samopouzdanja, ipak mu neće biti svejedno kada su u blizini ovi vama veoma važni muškarci.

Vaš tata

On vrlo dobro zna da vaš tata zna šta sve vas dvoje radite kada ste sami, jer je i on sam nekada davno bio u njegovoj koži, a to mu sigurno uliva nervozu. Plus, uvek mu se čini da vaš otac ima neki antipatični izraz lica kada je on u blizini. S vremenom će se opustiti i shvatiti da i jedan i drugi žele samo najbolje za vas. A mogli bi da postanu i jako dobri prijatelji i zajedno idu, na primer, na pecanje.

Vaš brat

Ili da budemo precizniji, vaš preterano zaštitnički nastrojen stariji brat. Koji mu je najverovatnije prvom prilikom uputio preteći pogled i očitao bukvicu o tome kakvo ponašanje zaslužuje njegova sestrica i kako će imati posla sa njim ukoliko vi završite u suzama njegovom krivicom.

Vaš šef

U svakom tipu je prisutna manja ili veća doza ljubomore, pa mu sigurno nije svejedno kada se seti vašeg šefa koji vas redovno gleda i radi sa vama. A ako vam je šef kreten koji vas svakodnevno maltretira, vaš dragi je ponovo u nezavidnoj poziciji budući da bi se najradije sam obračunao sa njim, a svestan je da bi time samo pogoršao stvar. U svakom slučaju, vaš šef mu definitivno nije omiljena osoba u životu.

Vaš najbolji prijatelj

Ili bolje rečeno vaš sveprisutni najbolji prijatelj. Vi i on završavate jedno drugome rečenice, delite mnoštvo lepih uspomena još od detinjstva i ludo se zabavljate, a vašeg dragog to istinski užasava jer se redovno pita da li postoji između vas dvoje nešto više od prijateljstva, da li se između vas ikada išta dogodilo, i hoće li se možda desiti.

Vaš(i) bivši

Već sama činjenica da vas je bivši ljubio, grlio i spavao s vama podiže pritisak vašem dragom, iako ga verovatno dok ste bili u prošloj vezi još uvek niste ni poznavali. A tu su i brige da li postoje još uvek neka osećanja prema bivšem i postoji li šansa da se vas dvoje pomirite…

Nadlanu / izvor: cosmopolitan

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.