3 NAČINA da izvedete devojku i potrošite SAMO 1000 DINARA!

Sada, računajte da ćete morati malo i da improvizujete, u zavisnosti od sleda događaja i želja devojke, ali hajde da krenemo! Mi smo vam spremili tri scenarija izlaska sa 1.000 dinara, pa se vi uklopite u neki od njih (ako možete)!

Scenario 1 - Izlazak na piće

- Žvake 50 dinara
Žvake su uvek pogodne za dejt. Ne moramo da objašnjavamo zašto. Verovatno ćete ih koristiti više puta u toku večeri.

- Piće u kafiću - 600 dinara

Ovo je opcija ako želite da pričate sa devojkom, bez glasne muzike koja bi vas u noćnim klubovima ometala u tome. Ali sad, ovde već morate malo da taktizirate.

Realno je da ćete teško platiti dva pića sa manje od 300 kinti. A ako dejt već krene kako ste zamislili i uđete u kul spiku, onda ćete verovatno poručiti još jednu turu. Dakle, barem 600 dinara.

- Fast food 300 dinara

Posle pića možete da pojedete i po parče pice. Pica u Fast foodu je uvek kul, to svi često praktikuju. Sada, ako želite da provedete još malo vremena sa njom, nađite neki lokal u kome možete da sednete i klopate. Tako ćete i proćaskati malo.

Naravno, uzmite paket pica plus sok. Skuplji je svega tridesetak dinara, a traje duže. Šta vas briga, može vam se.

- Slatkiš za kraj 50 dinara

Posle Fast fooda prošetajte do trafike, gde možete kupiti još po bananicu. Tu ćete devojci ukrasti još koji trenutak, a posle je već možete otpratiti do kuće ili stanice.

- Povratak kući 0 dinara

I naravno, požurite da krenete kući malo pre ponoći, dok još funkcionišu dnevni prevozi, jer vam još ne ostaje kinte za noćni.

Scenario 2 - Kulturni izlazak - bioskop

- Cvet za dobrošlicu - 0 dinara

Ovo je klasičan i lep gest. A pod uslovom da su leto ili proleće, trošak je nula dinara. Lako ćete naći cvet u bilo kojem parku, a možda su najlepši oni u skupštinskom.

Ako je zima onda improvizujte uz neku ogoljenu grančicu. Možda joj bude još simpatičnije, a svakako je originalnije.

- Karte - 300 dinara

Svakako da ne možete da odete baš u bilo koji bioskop, tako da u startu zaboravite na najnovije filmske hitove. No, zato joj recite da ti neki stariji ili ne baš komercijalni filmovi imaju neku posebnu čar. A nećete ni lagati. U nekolicini bioskopa cena karte je 150 dinara, tako da će 300 kinti biti više nego dovoljno za ulaz.

- Kokice - 200 dinara

Sa jednom velikom ili dve male kese kokica ćete lako pregurati oko sat i po filma. Ali, naravno, pazite da ih ne jedete mnogo brzo, onda bi mogle da nestanu negde na pola projekcije, isto kao i vaše pare. A trebaće vam za kasnije...

- Jedno piće u kafiću - 350 dinara

Pošto u bioskopu baš niste imali prilike da se isćaskate sa cicom, onda bi mogli posle da je pozovete na piće. Čak i ako baš nemate zajedničkih tema, možete bar da pričate o filmu koji ste malopre odgledali.

Naravno, vi ste pažljivim odabirom filma (tačnije cene karte) sebi dozvolili i taj luksuz, da posle odete na piće. Sedite gde god, jer lako ćete naći mesto gde za 350 dindži možete da stučete dva pića.

- Povratak kući - 150 dinara

Bioskopska projekcija se završila malo posle ponoći, a u kafiću ste sedeli do “dvojke”. Taman da ispratite devojku na njenu stanicu i stignete da uhvatite vaš noćni prevot, za koji ste pažljivo ostavili 150 kinti.

Neće biti problem ni ako ste se baš “otvorili“ i otišli u skuplji kafić, pa na piće potrošili 400 dinara. Ako ga lepo zamolite i ispričate mu situaciju, ridža će se smilovati i pustiti vas.

Scenario 3 - Noćni izlazak

- Prolog - Nalaženje - nešto posle ponoći

Idete u klabing i “soma” dinara bi trebalo da vam potraju barem do “četvorke” i jutarnjeg prevoza, pošto nemate kako drugačije da se vratite kući.

Dakle, krećete u grad poslednjim dnevnim prevozom, u kome se švercujete, i nađete se sa devojkom negde iza ponoći, kako bi imali manje vremena za trošak novca, pa onda...

- “Zagrevanje” - 200 dinara

“Zagrevanje” je u parku na klupici ili u nekoj od kafana gde je pivo 100 dinara, a ima ih više u centru grada. Ako devojka nije baš fensi neće joj smetati park, ako jeste, onda vam ostaje kafana.

U svakom slučaju, možete da kupite dva pića za 200 kinti. A onda negde oko 1.30 sati krećete u klub.

- Žurka ili svirka u klubu - 800 dinara

Gledajte da idete na mesto gde se ne plaća ulaz, kao ni garedroba, pošto je to luksuz koji sebi ne možete da priuštite. Ali, piće ćete svakako morati da finansirate.

Realno je da ćete po komadu pući barem 200 kinti, odnosno 400 po turi. Sad, opet zovite taktiku u pomoć.

Vi svoje piće degustirajte skroz lagano i pratite kojim tempom ona troši svoje. Realno, za 800 dinara, možete njoj da kupite tri pića, a vi da prođete sa jednim pićem ili možda čak i dve flaširane vode, pošto “će kako vreme (čitajte, novac) bude odmicalo, iznenada da prestane da vam se cirka”.

- Povratak kući - 0 dinara

Uspeli ste! Jeste ostali bez dinara, ali dočekali ste 3.30 časova u klubu i možete lagano da predložite da krenete kući. Taman otpratite cicu do stanice, malo proćaskate i sačekate sa njom njen jutarnji prevoz, pa onda lagano i vi ka kući.

Nadlanu / izvor: 24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.