KANIBAL IZ AUSTRIJE: Ubio devojku iz Bosne, a onda je jeo!

Obdukcijom tela Mirele Batanović (20), poreklom iz BiH, koju je u noći između 8. i 9. oktobra sa više uboda nožem po telu i jednim u srce brutalno ubio bivši dečko Aleksandar I. (20), utvrđeno je da ubica odsekao i pojeo neke delove njenog tela.

Aleksandar je sa Mirelinog beživotnog tela bukvalno izrezao deo kože na koji je prethodno urezao satanistički simbol, piše danas austrijski portal oe24. Ovo samo potvrđuje ranije pretpostavke da motiv ubistva nisu ljubavni problemi, već da se radi o okrutnom okulno-ritualnom ubistvu.

Ubica je tokom jednog od saslušanja priznao policiji da je pojeo neke delove Mirelinog tela, ali je nešto kasnije to opovrgao, tvrdeći da je to rekao kakao bi ga smestili u samicu. Međutim, obdukcioni nalazi su nedvosmisleno potvrdili da je ubica govorio istinu kada je tokom saslušanja priznao kanibalizam.

Podsetimo, prema informacijama do kojih je nakon ubistva,došao austrijski Javni radio-televizijski servis (ORF), ubica Mirele Batanović, je pre zločina promenio ponašanje i duže vreme provodio na raznim forumima i internet stranicama povezanim sa okultizmom i nacizmom i sektama.Ubica koji je poreklom Rus, inače je važio za „lošeg momka".

Na njima je sa svojim istomišljenicima, delio svoje mračne misli i ideje, saopštio je tada ORF i dodao da razlog ubistva nije ni ljubomora ni to što ga je navodno Mirela varala već da su motivi mnogo mračniji.

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još