Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 15. decembar - nedelja, 21. decembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje u odnosu sa partnerom mogu osećati napetost i mogu biti skloni da nameću svoje stavove, ali će partner pokazivati više strpljenja za njihovo ponašanje. Slobodni pripadnici znaka će želeti neke trajnije kontakte, ali neće uspevati lako da ih uspostave.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi će ove nedelje početi da sagledavaju stvari oko sebe na realističniji način i biće im mnogo lakše da sa partnerom uspostave normalnu komunikaciju, što će nekima pomoći da reše eventualne nesporazume. Slobodni pripadnici znaka biće otvoreniji za nove kontakte.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje sa partnerom imaju racionalniju komunikaciju, pa neki međusobni nesporazumi mogu konačno da budu rešeni. Slobodni pripadnici znaka neće biti tako srećni kada su u pitanju nova poznanstva, ali odnosi koje budu uspostavljali mogu duže potrajati.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje mogu osećati prilčno emotivno zadovoljstvo, jer mnogi mogu ostvariti svoje ljubavne želje, bilo da upoznaju osobu koja im se dopada, ili da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u vezi će osećati više pozitivnih emocija i stabilnosti.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje mogu osećati tenziju u svojoj emotivnoj vezi, pa neki neće biti preterano zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Nekima može pomoći druženje sa bliskim prijateljima, kao i njihov savet. Slobodne pripadnike znaka mogu privlačiti problematični tipovi.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje mogu biti vrlo zadovoljne razvojem svoje emotivne situacije. Kod zauzetih će odnos sa partnerom biti vrlo emotivan, a u vezi će se osećati veća stabilnost. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube u neku osobu, ili da započnu novu ljubavnu vezu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedelje moći racionalnije da razmišljaju i procene svoju emotivnu situaciju. Nesporazumi koje su neki mogli imati u vezi lakše će se rešiti, a odnos sa partnerom poboljšati. Slobodni pripadnici znaka mogli bi preko posla da upoznaju neku interesantnu osobu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije će ove nedelje moći da se opuste na emotivnom planu i sa partnerom uspostave bolju komunikaciju, a međusobni odnosi krenuće u pozitivnom pravcu. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva, naročito ako se nađu na nekom putovanju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi će ove nedelje uspeti da poboljšaju komunikaciju sa osobom sa kojom su u vezi i moći će da reše nesporazume koji su ih opterećivali u prehodnom periodu. Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu preko posla i požele da prodube odnos.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Strelčevi će ove nedelje uspeti da poboljšaju komunikaciju sa osobom sa kojom su u vezi i moći će da reše nesporazume koji su ih opterećivali u prehodnom periodu. Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu preko posla i požele da prodube odnos.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje osećati manju tenziju u emotivnoj vezi, pa su u odnosu sa partnerom moguće prolazne nesuglasice. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neko značajno poznanstvo, ili mogu započeti novu ljubavnu vezu koja bi mogla da postane vrlo ozbiljna.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedelje imati veću potrebu da provode vreme sa prijateljima preko kojih bi mogli i da upoznaju osobu koja će privući njihovu pažnju, a šanse za novu vezu biće prlično velike. Kod zauzetih pripadnika znaka odnos sa partnerom biće sa više razumevanja.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.