Vreme je za praznični brаnč

Nakon tople dobrodošlice uz čašu Prosecco-a, pred vama se otvara jedno novo gastronomsko iskustvo uz atraktivno posluženeni specijalitete na otvorenom bifeu, koje je šef kuhinje hotela, Aris Athanasiou, izabrao posebno za ovu priliku.

Svetlucavi ukrasi i lagana praznična muzika, kao i raskošna postavka stola uz širok izbor ukusnih zimskih specijaliteta i poslastica uvešće Vas u magično raspoloženje.

A praznici nisu praznici ako nisu slatki. Ništa ne vraća uspomene kao ukus dobrog kolača. Nakon višegodišnjeg odsustva iz mnogih beogradskih „slatkih kuća“, Metropol Palace Hotel, na sreću svih ljubitelja dobrog ukusa, vratio je u svoju ponudu dva čuvena kolača koja su obeležila jedno vreme, postala brend i sam zaštini znak ovog hotela. Uz prelep pogled na Tašmajdanski park, ukus „Srnećih ledja“ i čuvene „Vasine“ torte, probudiće i one najuspavanije uspomene.

Sam ambijent hotelskog restorana, enterijer i dizajn, već prvim zalogajem neke od navedenih poslastica vraća u vreme kada je Metropol bio centar svih istorijskih, kulturnih I kulinarskih dešavanja i čuvenih novogodišnjih proslava.

Prepustite se prazničnoj atmosferi i podelite sa najbližima čaroliju prazničnog raspoloženja u hotelu Metropol Palace.

Pogledajte još