O čemu se radi u novoj hit seriji "Tanka linija"

Radnja serije “Reckless” je smeštena u Čarlston, srce američkog juga. Puna je napetosti, u prvom planu je napetost koju izaziva privlačnost dvoje advokata na suprotstavljenim stranama, ali i napetost unutar policije između korumpiranih i poštenih policajaca.

Ova serija je dostupna za gledanje na regionalnoj internet televiziji pickbox.rs. Osim ove serije, možete gledati još 70 drugih serija i 300 filmova.

Samo ime serije Tanka linija nije odabrano slučajno, budući da su u središtu priče dvoje glavnih protagonista čiji posao ne dozvoljava bilo kakav privatni odnos, uprkos jakoj privlačnosti koju osete već prilikom prvog susreta. Južnjački advokat koji zastupa policiju i ambiciozna advokatica koja se upravo doselila iz Njujorka i u sudskom procesu zastupa policajku kojoj je uručen otkaz iz policijske stanice, kroz celu seriju biće na tankoj granici koja deli profesionalnost i poslovni uspeh od ličnih želja i intimne sreće.

(old_image)

Važan sudski proces vezan za veliku aferu unutar policijske stanice u Čarsltonu dvoje glavnih junaka postavio je na suprotne strane sudnice, a s novim dokazima koji se kroz seriju otkrivaju, linija između žrtve i krivaca takođe postaje sve tanja. Tanka linija deli moralno od nemoralnog u postupcima dvoje advokata i samo pretpostavljamo koliko su daleko spremni da odu za svoju stranku. A najtanja linija je ona koju nikad ne smeju da prekorače, jer ako podlegnu seksualnoj želji, oboje će upropastiti svoje karijere.

Privlačnost glavnih junaka serija nije nikakva novost, štaviše taj koncept se pokazao kao uspešan u mnogim detektivskim serijama u kojima dvoje junaka završe kao par, dok su autori serije Tanka linija priču postavili tako da je rizik od prelaska linije iz profesionalnog u intimni odnos prevelik, tačnije za oboje znači propast karijere. I koliko god mi navijali da naši junaci završe zajedno, u ovoj seriji će ih od srećnog kraja uvek deliti ta tanka linija.

JESTE LI ZNALI?

Uvodna scena Tanke linije najavljuje glavnu priču oko koje se vrte događaji, razvijaju i menjaju međuljudski odnosi, ali i menjaju strane u sudskom procesu. A scena izgleda šokantno: svetla automobilskih farova pored puta u predgrađu, žičana ograda, lisice i policajka i detektiv u akciji. Sve izgleda kao scena crne hronike, iako autori priznaju da im je inspiracija bio spot Whitesnakeovog hita Here I Go Again, jer, kako su objasnili, hevimetalci su najbolje umeli da pokažu šta je muškarcima seksi. A to je jednostavno: muškarci vole automobile i žene, najbolje ako su u kombinaciji.

Uloge:
Anna Wood (Jamie Sawyer)
Cam Gigandet (Roy Rayder)
Shawn Hatosy (Terry McCandless)
Adam Rodriguez (Preston Cruz)
Georgina Haig (Lee Anne Marcus)
Kim Wayans (Vi Briggs)
Gregory Harrison (Dec Fortnum)
Michael Gladis (Deputy Chief Holland Knox)

Pogledajte još