Koleginica je zatekla kako sklanja smeće sa Poršea, pa joj je pomogla

Velika prašina se podigla nakon što su se u domaćim medijima pojavile fotografije na kojima je luksuzni automobol "Porše karera" folk pevačice Dare Bubamare zatrpan smećem i to navodno od strane njenih komšija koji su želeli da joj se osvete zbog toga što se ponaša bahato.

Bubamara kaže da su u pitanju laži, te da ona nije idiot koji bi bacao smeće po ulici. Kako još priznaje, Ilda Šaulić joj je pomogla da pokupi smeće sa auta.

- Znate kako, mene su roditelji vaspitali da budem čista i pedantna. U mom stanu je kao u apoteci.Ne želim nikome da se pravdam, ali nisam idiot koji bi bacao smeće po ulici. Tog jutra sam ustala i kada sam izašla napolje videla sam da je na mojim kolima smeće. Toliko sam se iznervirala da sam želela da pozovem policiju. Tada je naišla Ilda Šaulić koja koja mi je rekla da to ne treba da utiče na mene i zajedno smo pokupile smeće. U mom mozgu ne postoju mesta za toliko zlobu, pa ni sama ne verujem da su pojedinci toliko ljubomorni - rekla je Dara za SrbijaDanas.com.

Pogledajte još