Pevačica u zemlju propala: Ni traga od Slađe Guduraš!

Kako saznajemo, policija ispituje bazne stanice kako bi preko mobilnih telefona nestale pevačice utvrdila gde se poslednji puta nalazila.
- Zasad tragaju sa kim je poslednji put bila u kontaktu, a traga se i za njenim tamnoplavim “golfom 5”, kojim je prešla Raču oko 18, otkad joj se gubi svaki trag - kaže izvor “Alo!”.

Vlasnici stana u Beogradu, na Vračaru, koji je Slađana iznajmila početkom avgusta kažu da su ih komšije obavestile o njenom nestanku.
- Oni su nam rekli i da se iz našeg stana čuje strašna buka i cvilenje njenog psa Lare, a kada smo ušli unutra, zatekli smo pravi rusvaj. Njenog psa smo dali komšijama na čuvanje - rekli su nam vlasnici stana u kojem je živela nestala devojka.
Kako saznajemo, policija će da izvrši i pretres stana u potrazi za tragovima, koji bi ih doveli do pevačice. Njen bivši dečko (25) iz Bijeljine, za kojeg je prijateljima pričala da joj preti, rekao je da je bio u policiji na saslušanju, ali je negirao da je pretio bivšoj devojci da će proći kao Ksenija Pajčin.
- To je osmišljena igra, koje je plasirao njen novi momak. Ona me molila da joj se vratim, a pošto nisam hteo, svetila mi se tim pričama. Njena majka ne zna da je ona nestala, a ja sam sa njom u kontaktu - rekao je Slađanin bivši momak.
Pevač Miki Mećava rekao nam je da je sa Slađanom išao na snimanje emisije u Sarajevo pre desetak dana i da se tada žalila da je za njihovim kolima išao njen bivši mladić i da je u hotelu tražila obezbeđenje. Slađana je publici poznata po pesmi “Silikoni i kubici”, koju je snimila u duetu sa reperom Đusom, a pojavila se u spotu Saše Matića i repera Cvije za pesmu “Reci brate”. Prošle godine je trebala da uđe i u “Farmu”.
Izvor: alo.rs
Pogledajte još