TRAGEDIJA ZA DETE: Mali Filip zanemeo posle smrti sestre!

Foto ilustracija: yayimages

Kako saznajemo Darko Krsmanović (35), otac mališana koji je nakon lova ostavio “sačmaru” na kuhinjskom stolu nadohvat dece, priveden je juče posle podne u policiju, ali zbog lošeg psihičkog stanja do zaključenja ovog broja “Alo!” tužilac ga nije saslušao. Nakon saslušanja, on je pušten da se brani sa slobode.

Tužilaštvo tereti oca
U Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu kažu da je je juče Darku Krsmanoviću, ocu poginule osmogodišnje devojčice, uzeta krv radi svih neophodnih analiza i da rezultati još nisu gotovi. - Svakako da će protiv njega biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog teškog krivičnog dela protiv opšte sigurnosti. Tokom postupka u svojstvu svedoka biće saslušane sve osobe koje su se nalazile u kući u Uroševačkoj ulici - navode u tužilaštvu.

- Osumnjičeni je stalno ponavljao: “Nema mi života više bez Helene, ubiću se!” Stalno se udarao po telu, pa je morao da primi lekove za smirenje. Mališan je posle nesreće zanemeo. Nije mogao da odgovori ni na jedno pitanje. Stalno je plakao i bio je strašno uznemiren. Sa uzimanjem izjave od Filipa će se sačekati jer roditelji koji nisu, da tako kažem, pri sebi moraju da daju saglasnost i da budu prisutni kada se sa dečakom bude razgovaralo u policiji u prisustvu radnika Centra za socijalni rad, sudije za maloletnike - kaže naš izvor blizak istrazi.

On dodaje da su prekjuče roditelji jedva uspeli da izgovore nekoliko rečenica pred inspektorima i objasne šta se dogodilo, a lekari Hitne pomoći su do duboko u noć dežurali u kući gde se tragedija dogodila.
Izvor “Alo!” dodaje da je utvrđeno da je puška u vlasništvu Darka, a da ju je dobio na poklon od Heleninog i Filipovog dede Jove C.
Darko Krsmanović, rodom je iz Smederevske Palanke, radi u drvnoj industriji, a on se nakon venčanja doselio na imanje roditelja njegove supruge Jelene, koji su izbegli iz Hrvatske tokom devedesetih.

U porodičnoj kući u Resniku, gde se dogodila tragedija, ali i čitavom delu naselja, juče je vladala grobna tišina. Meštani koji su prolazili ulicom, samo su odmahivali glavama.
- Strašna tragedija zadesila je jednu divnu porodicu. Svi smo šokirani i ne možemo da verujemo da male Helene više nema. Kako su mogli da ostave pušku detetu na dohvat ruke nije ni nama jasno. Tast i oba zeta su iskusni lovci, neverovatno je da nisu razmišljali o tome gde ostavljaju oružje - pričale su juče vidno potresene komšije.
Izvor: alo.rs

Pogledajte još