ZAGREB: Muž sa familijom zatočio, silovao i bičevao trudnicu!

Foto ilustracija: Yayimages

- Što ste došli? Šta hoćete? Pobiću vas i poslati kući poštom u paketu - vikali su majci, sestri i ujni 17-godišnje trudnice mladin zet i njegov otac, a podržala ih je i njegova majka. Prava drama odvijala se u jednom zagrebačkom kvartu, nakon čega se prestravljena porodica snaje koju je nova porodica pretvorila u robinju obratila policiji za pomoć.

Optužnica tereti bračni par Lj.M. i S.K. i njihovog sina T.M. da su od maja do 9. avgusta u porodičnoj kući u Zagrebu držali zatočenu 17-godišnju sinovljevu suprugu. Ograničavali su joj kretanje i kontakte s roditeljima, prisiljavali je na težak fizički rad, a sve to je bilo propraćeno psovkama i fizičkim maltretiranjem.
Navodno su joj svaki put pokazivali i revolver koji bi se, ako bude neposlušna, mogao “na njoj i isprobati”. Umesto da u miru provodi trudničke dane i privikava se na buduću ulogu majke, 17-godišnjakinja je grcala u suzama, živela u strahu više meseci i rizikovala pobačaj. Uz to, njen muž (19) je i silovao.
Slučaj je dobio stravičan epilog 8.avgusta, kada su buduću mladu majku došle da posete majka, sestra i ujna. Nije im se javljala na telefon pa su se zabrinule i iznenada banule na vrata svoga zeta. Tada su na užasan način osetile da nisu dobrodošle.
Odmah po ulasku u dvorište dočekao ih je svekar s bičem u ruci kojim je pokušavao da udari sestru sinovljeve supruge. Ona mu se izmicala pa su pale i teške pretnje ubijanjem, komadanjem i slanjem tela paketom na kućnu adresu. Vidjevši da nema dijaloga i da je život 17-godišnjakinje ugrožen, digle su na noge policiju.

Inače, zet je poznat i švedskoj policiji jer je, nakon što je list pisao o njegovoj krađi zlatnog nakita od starica, pretio da će dići u vazduh redakciju

lokalnog tabloida Blekinge Läns Tidning (BLT) u Karlskroni.
izvor: jutarnji.hr/24sata

Pogledajte još