ERIN’S FIDDLE Zimski koncert irskog plesa

Volite irsku muziku? Oduvek vas je fascinirao energični i dinamični irski ples? Ovo je prilika da se prepustite svim čarima irske kulture! Trupa Erin’s Fiddle i ove godine zagreva novogodišnju atmosferu uz zvuke cipelica i irske muzike koncertom u Velikoj sali Doma omladine.

Beogradska publika imaće prilike da uživa u najrazličitijem programu: starim koreografijama, na kojima je trupa radila poslednjih osam godina, ali i potpuno novim, pripremljenim za ovu priliku. Tačke će izvoditi plesači i plesačice svih uzrasta i nivoa, od početnih do najiskusnijih.

(old_image)

Trupu Erin’s Fiddle osnovala je nekolicina entuzijasta 2006. godine, a ubrzo je postala najveća trupa irskog plesa u zemlji, ali i u regionu. Trupa je član An Coimisiún le Rincí Gaelacha (CLRG), koja je najstarija i najveća asocijacija plesača i učitelja irskog plesa. Plesači i plesačice ove trupe već godinama na međunarodnim takmičenjima ostvaruju zapažene uspehe, a do sada su u zemlji i regionu priređivali celovečernje koncerte plesa i muzike.

Ulaznice po ceni od 250 dinara mogu se kupiti na sajtu i svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni Doma omladine.

Više informacija o trupi možete pronaći na zvaničnom sajtu, kao i na zvaničnoj Facebook stranici i Youtube kanalu.

Pogledajte još