Horoskop za 18. decembar

OVAN
POSAO: Tvrdoglavost. Nikako da izađete iz tog začaranog kruga. Saradnici neće da budu deo vaše ,,loše priče”.
LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni svojim statusom u vezi ili braku. Slobodni moraju da se više posvete sebi i svojim emocijama. Preterano ste probirljivi.
ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu.

BIK
POSAO: Vi ste revolucionar u onome što radite. Niko ne veruje da će jedan povučeni Bik da bude toliko buntovan. Samo nove ideje pobeđuju.
LJUBAV: Susret sa jednim Lavom sa kojim radite promeniće vaše poglede na ljubav. Probudiće u vama novu iskonsku emotivnu prirodu.
ZDRAVLJE: Menjajte način ishrane.

BLIZANAC
POSAO: Vaši sagovornici će biti manje raspoloženi za bilo kakvu naprednu saradnju. To vas čini manje uticajnim.
LJUBAV: Okrenite se partneru. Kao da ste zaboravili da imate osobu koju imate pored sebe. To je neko ko Vas voli i ceni, pre svega.
ZDRAVLJE: Zdravlje je dosta dobro, ali ne trošite se bespotrebno.

RAK
POSAO: Posla preko glave. Vreme vam ide jako brzo. Niste ponekad u stanju da ga uhvatite i smirite. Razmišljate šta će biti…
LJUBAV: Društveni život na visokoj noti. Uživate u svakom susretu koji vas vodi u društvo raspoloženih ljudi. Susret emotivne prirode sa Bikom.
ZDRAVLJE: Dosta dobro.

LAV
POSAO: Mesec u Škorpiji danas donosi da morate da napravite transformaciju u privatnom poslovanju. Novac vam stiže pred kraj dana.
LJUBAV: Sa sazvežđem Devica imate jednu posebni interakciju. Verovatno će se pretvoriti sve u ljubav, posebno ako ste slobodni.
ZDRAVLJE: Pazite na svoje zdravlje, posebno kada su nagle promene vremena.

DEVICA
POSAO: Dobar poslovni dan za vlasnike firmi, radnji, manjih trgovinskih radnji. Novac vam stiže brže nego se nadate.
LJUBAV: Emotivno ste osoba koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobi iz vodenog sazvežđa Rak ili Škorpija.
ZDRAVLJE: Problem tokom dana je stomak, jetra, želudac.

VAGA
POSAO: Kako je Mesec u Škorpijonu, Marsovom znaku, planeti, možete da računate na dobar posao sa jednim Ovnom koji je već organizovao, da sve bude kako treba.
LJUBAV: Danas želite da se podsetite na neke stare dobre dane vaše prošlosti. Stari prijatelji, mesta za zabavu, izlaske. Uživajte u mislima i fotografijama.
ZDRAVLJE: Pozitivan način razmišljanja vam štiti zdravlje.

ŠKORPIJA
POSAO: Vi imate jaku intuiciju kao znak Rak, Ribe, ali ovog puta ste pomalo preterali oko izdavanja naredbi. Spustite loptu.
LJUBAV: Čim Mesec uđe u vaše sazvežđe vama se vrzmaju tajne ljubavi po glavi. Nije isključeno da nećete počiniti ,,greh”.
ZDRAVLJE: Može vas pratiti problem sa srcem, pritiskom.

STRELAC
POSAO: Pazite da se ne upetljate sa ograničenim i sporim ljudima, saradnicima. To vas jako nervira. Volite žestinu u poslu ali i novac.
LJUBAV: Vi ste ponekad nepopravljivi romantik. Imaćete odličan dan posebno kada je erotika u pitanju. Jedna Škorpija vam neda mira.
ZDRAVLJE: Psiha ostljiva.

JARAC
POSAO: Svi koji rade sa vama danas biće zadovoljni. Četvrtak je inače dan velikog novca. Zbog toga Vi volite da nešto dobro napravite u vašoj ,,poslovnoj kuhinji”.
LJUBAV: Razmišljate o jednom Blizancu. Kako da ga osvojite ili bolje rečeno usvojite samo za sebe. Neće biti lako.
ZDRAVLJE: Popravite imunitet vitaminima.

VODOLIJA
POSAO: Nećete imati problema kada je novac u pitanju. Samo je potrebno da se dobro organizujete. Poslušajte savet jedne Vage.
LJUBAV: Smanjen je pritisak na vaš ljubavni život. Sada možete mirno da posvetite pažnju pre svega sebi, svojim emocijama, pa voljenoj osobi.
ZDRAVLJE: Čuvajte se stresa na poslu.

RIBE
POSAO: Imate sreće da će vas partneri iz inostranstva podržati ne samo kao ideju već i finansijski. Volite ozbiljne i velike projekte.
LJUBAV: Možete da budete okrenuti i samoći u nekom momentu ali vam se savetuje da što više vremena provedete u društvu.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.