Milan želi da angažuje Adrijana

BEOGRAD, 7. oktobra 2009. (Beta) - Nekadašnji fudbaler Intera Adrijano mogao bi uskoro da obuče dres gradskog rivala Milana, objavio je dnevni list Korijere delo Sport.

Prema pisanju tog dnevnika sportski direktor Milana Arijedo Braida nedavno se vratio iz Brazila gde je napravio spisak potencijalnih pojačanja "roso-nera", među kojima se nalazi i Adrijano, trenutno član Flamenga iz Rio de Žaneira.

Adrijano, koji ima 27 godina, u aprilu je raskinuo ugovor sa Interom i vratio se u Brazil, prvobitno zbog želja da se izleči od depresije i alkoholizma, ali je veoma brzo potpisao za Flamengo.

U međuvremenu, Adrijano je za Flamengo odigrao 22 utakmice i postigao 15 golova, a uspeo je da se vrati i u reprezentaciju Brazila.

"Još dok je Adrijano bio u Interu, postojala je mogućnost da pređe u Milan. Ne postoji nikakva prepreka da on ode među roso-nere", kazao je Adrijanov agent Žilmar Rinaldi.

Uprkos privatnim problemima zbog kojih je napustio italijanski fudbal, navijači u toj zemlji Adrijana još uvek nazivaju "Imperator".

Adrijano je u Italiji, pored Intera, igrao za Fiorentinu i Parmu. On je od 2001. do 2009. u italijanskim klubovima odigrao 232 utakmice i postigao 102 gola.

Pogledajte još