fbpx

Šta je pronašao muž kada se vratio sa posla?...

Vrata od automobila bila su otvorena, kao i vrata od kuće. Psa nigde nije bilo. U hodniku je bilo još više haosa. Svijetlo je bilo isključeno i pored zida su ležale zgužvane deke.

U dnevnoj sobi je radio televizor punim kapacitetom, a soba je bila puna igračaka i razbacane odeće. U kuhinji je pronašao sudoperu napunjenu prljavim posuđem. Ostaci doručka su bili razbacani po stolu, a vrata frižidera širom otvorena. Hrana za pse je bila razbacana po podu, a gomilica peska stajala ispreda vrata.

Muž je požurio uz stepenice, gazeći preko igračaka i još gomile odeće, u potrazi za svojom ženom… Bio je uplašen, da se nije nešto dogodilo sa njom?

Spazio je vodu na podu, koja je curila ispod vrata kupatila. Zavirio u kupatilo i bio je zaprepašćen neredom: gomila vlažnih peškira, sapun, pena i opet puno igračaka razbacanih po mokrom podu. Nekoliko metara toalet papira prekrivali su WC šolju, a pasta za zube bila je razmazana po vratima i ogledalu.

Premro je od straha i brzim korakom je požurio u spavaću sobu. Otvorio je vrata sobe i ugledao je svoju ženu, koja je sklupčana, ležala je u krevetu.

Bila u pidžami i čitala je knjigu. Pogledala je muža i blago se nasmešila. Pitala ga je, kako mu je prošao dan.

Muž je bio preplašen i zbunjen. Upita on ženu:

– Šta se ovde dogodilo?

Ona se ponovo nasmejala i odgovorila:

– Svaki dan, kada dođes sa posla, pitaš me šta ja to radim po celi dan u kući. Je li tako?

– Tako je. – odgovori muž.

– E pa, danas nisam ništa radila! – odgovori žena i nastavi da čita knjigu.

korisno.net/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.