Njen iskaz ima "rupa": Raspisana poternica za Sorajom!

Crnogorska policija raspisala je lokalnu poternicu za starletom Sorajom Vučelić (29), koju traže u okviru istrage ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića.

U poternici piše da se ona traži radi prikupljanja obaveštenja, ali i sumnje da prikriva važne dokaze u tom predmetu.

Starletu imanekenku žele da vide u barskoj policiji zbog toga što im se, nezvanično, njen iskaz ne slaže sa drugim dokazima. Nju su beogradski inspektori tim povodom saslušalipočetkom oktobra.

"Tačno je da je tražimo, jer nam odavno nije dostupna. Želimo da joj mi postavimo neka pitanja za koja smatramo da su važna za istragu. Njen iskaz u Beogradu ima poprilično "rupa", tako da želimo ponovoda je propitamo o svemu", rekao je sagovornik.

Na dan kada je Osmanagić iz snajpera usmrćen ispredsvog restorana “Savoja”, starleta je neposredno pre ubistva sedjela u bašti.

Soraja je, kako veruje policija, za stolom bila u društvudve prijateljice, ali su otišle pre nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak uOsmanagića.Zbog toga jepolicija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to tada čekalo jer je starleta u to vreme bilana Maldivima.

Nakon povratka, tvrdila jeda nemamnogo šta da kažeo tom slučaju, tvrdeći daOsmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupoceni “maserati” zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Inspektore iz Bara interesuju kontakti Soraje sa Osmanagićem ali i to šta je tih dana radila na moru, sa kim se viđala, kao i da li je imala neka saznanja o planiranju likvidacije. Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni sa kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se vjeruje da je prisna sa jednim od članova te grupe iz Beograda.

"Znamo da ima kontakte sa članovima grupe Luke Bojovića”, kazali su u UP.

Ubijeni vođa jake barske grupe usmrćen je iz snajpera usred dana, a policija još nema nikakve detalje o tome ko je sve učestvovao u organizaciji i logistici te likvidacije.

Izvor: Kurir

Pogledajte još