fbpx

KOLEGA NASTRADALE STARLETE: Slađana se žalila da strahuje za život i da hoće da je ubiju!

Kako prenosi Kurir pevaču se starleta iz Bijeljine, dve nedelje pre nego što je poginula, požalila da je neko prati i da će je ubiti.

- Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude - priča Mećava.

Bivši dečko pokojne starlete Dragan Perić kaže da nema veze s njenom smrću. - Ja sam Slađu verio i bio s njom godinu dana. Kad smo raskinuli, počela je da me proziva na Fejsbuku. Policija će ustanoviti koliko je vozila i šta je uzrok nesreće. S njom sam se poslednji put čuo u novembru. Nikad joj nisam pretio niti sam imao veze s njenim nestankom - rekao je Perić, koji se zabavljao i sa Jelenom Vučković.

- Nečega se pribojavala, ali ne znam čega. Često je pominjala da se plaši bivšeg dečka Dragana, ali ja je nisam shvatao ozbiljno. Iskreno, mislio sam da pravi farsu kako bi skrenula pažnju na sebe, ali sad shvatam da nije tako. Baš sam pod utiskom jer mi je početkom meseca pričala kako se nečega plaši, a sad je stvarno tragično završila. Da li ju je neko jurio kolima pa je sletela s puta ili je nešto drugo u pitanju, policija će sigurno otkriti - začuđeno nam je rekao Miki.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.