Horoskop za 19. decembar

OVAN
POSAO: Petak vrlo značajan za finansije. Sve planirane poslove okončaćete brzo i uspešno, biće i novca. Ko planira na put u inostranstvo, dobar izbor.
LJUBAV: Slobodan ovan želi ljubav sa jednim Rakom. Možda je Rak suviše blag za vašu energiju. Razmislite?
ZDRAVLJE: Nestrpljenje vam pravi problem sa pritiskom.

BIK
POSAO: Partner sa kojim sarađujete je neko ko je povezan sa velikim sistemima. To su banke, velike korporacije. Dobra šansa za pozajmicu ili odličnu zaradu.
LJUBAV: Dobra zabava će vam pomoći da se emotivno stabilizujete. Bik u braku- druga priča. Muči brigu oko ljubomore. Neće biti lako.
ZDRAVLJE: Možete imati problem sa skočnim zglobom.

BLIZANAC
POSAO: Ovan će vam pomoći da se stabilizujete i da vam organizuje ceo posao. Poslušajte ga. Sa Strelcem ćete sigurno imati dobre poslovne kontakte.
LJUBAV: Slobodni Blizanci su neko ko voli slobodu, ali ipak duboko u sebi teži da pronađe mir i sigurnu ljubav.
ZDRAVLJE: Dosta ste zadovoljni svojim zdravljem.

RAK
POSAO: Danas sarađujete sa Jarcem. Novac očekujte od samog starta dana. Ne bi bilo loše da radite sa jednim Bikom iz inostranstva.
LJUBAV: Imate susret sa Škorpijom, koja je prilično povučena ili poseduje neki strah. Verovatno je to strah da će biti odbijena.
ZDRAVLJE: Dobro zdravlje, jer ste popravili imunitet.

LAV
POSAO: Vi volite da pomognete ali mora da vam se skrene pažnja. Pokušajte da napravite neki dogovor, dil, saradnju sa inostranim partnerima, značiće vam tokom cele sedmice.
LJUBAV: Slobodan Lav sedi i čeka da mu se dese fatalne ljubavi bez imalo truda. Ništa neobično za ovo sazvežđe.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

DEVICA
POSAO: Možda bi trebalo da budete ažurniji oko papira ili da preuzmete veću odgovornost. Pomoć je dobro došla ali Vi ste ipak veći radnik od svih.
LJUBAV: Mislite da ste usamljeni. Nije tako. Vi volite pažnju, cveće, lep simboličan poklon. Ako toga nema osećate da ste zapostavljeni.
ZDRAVLJE: Zbog posla koji obavljate osećate iscrpljenost.

VAGA
POSAO: Mesec u Škorpijonu vam i dalje omogućava da zaradite dobro. Imaćete posla sa osobom koja dilazi iz zapadne Evrope.
LJUBAV: Ako ste slobodni neće vam biti važno da li se nekome dopadate ili ne. Vi volite sebe sasvim dovoljno da možete samoću pokriti i nekim dobrim druženjem sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Okrenite se onim poslovima u kojima ste uspešni. To je svakako istarživački rad, bankarsto ili organizacija u velikim sistemima.
LJUBAV: Jeste teško da priznate sami sebi koliko ste ponekad bez razloga posesvni i ljubomorni ali to je deo ljubavno bračne energije. Škorpijoni druge dekade su baš u potrazi za velikom ljubavlju.
ZDRAVLJE: Oprez sa ishranom.

STRELAC
POSAO: Trezveni ste u donošenju poslovnih odluka. Nije vam problem da napravite dobar poslovni izbor, posebno ako je rad sa starnim institucijama.
LJUBAV: Napravite selekciju, prave izbore. Zbog toga što ste veliki hedonista često skačete iz veze u vezu i tu pokazujete koliko vam je podsvesno stalo do prave ljubavi.
ZDRAVLJE: Osetljiv respiratorni sistem.

JARAC
POSAO: Imate sve šanse da se okrenete nekim novim poslovima koji će vam otvoriti vidike, vašu unutrašnju auru kreativnosti. Odlični ste u svemu što radite, nema vam zamene.
LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa mogu da računaju na poznanstvo sa osobom iz sveta muzike, kulture, obrazovanja.
ZDRAVLJE: Brinete o urogenitalnom traktu. Uradite analize, potrebno je.

VODOLIJA
POSAO: Poslušajte Strelca jer on je iznad svega i vidovit pa može da vam pruži pravu ocenu o svemu šta nameravate da uradite.
LJUBAV: Slobonim Vodolijama samoća prija. Dok oni u braku nisu voljni da budu sami. Traže konstantno prisustvo partnera i to mora da se ispoštuje.
ZDRAVLJE: Raspoloženje vam varira.

RIBE
POSAO: Osećate se odlično u društvu Blizanaca, sa Lavom dobar posao, finansijski isplativ ali naporan, sa Škorpijom konstantan rad.
LJUBAV: Ako ste u vezi, partner retko provodi vreme sa vama, a to vam smeta. Ukoliko ste slobodni, dobra veza može da se ostvari sa Bikom.
ZDRAVLJE: Problem sa venama.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.