REAKCIJA LEGIJE NA VEST DA SE UBIO: Pošto pišu da sam se obesio, recite im da mi je puklo kanapče i da sam ostao živ!

- Pošto su objavili da sam se obesio, mogu slobodno da napišu da je kanapče puklo i da sam ostao živ! Ostale gluposti neću da komentarišem – poručio je Legija preko svoje Fejsbuk stranice “Krv, suze i znoj“.

Beogradom i Srbijom večeras se munjevito proširila vest da se u zatvoru u Zabeli, kod Požarevca “obesio Milorad Ulemek Legija“. Međutim, iz vrha Ministarstva pravosuđa i Ministarstva unutrašnjih poslova potvrđeno da je reč o netačnoj vesti!Milorad Ulemek Legija je nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije! Ulemek izdržava četrdesetogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića 12. marta 2003. godine!

Prema poslednjim proverenim informacijama oko zatvora Zabela kod Požarevca su raspoređene jake snage policije i Žandarmerije. Oko 15 časova u krug zatvora su ušle supruga Milorada Ulemeka, kao i njegova majka, i upravo iz tog razloga raširila se lažna vest o samoubistvu.

Ministarstvo pravde Srbije večeras je oštro demantovalo vesti o tome da je Legija izvršio samoubistvo u Zabeli, gde izdržava kaznu zatvora u trajanju od 40 godina.

- U Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu – Zabeli, u toku današnjeg dana nije bilo vanrednih aktivnosti i situacija. Stanje je normalno i sve aktivnosti se odvijaju uobičajeno – navelo je Ministarstvo pravde.

Telegraf

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.