Iskopirajte ikone stila: Obucite se kao Kejt Midlton ili Viktorija Bekam

Kejt Midlton je u britanskoj rojalističkoj hijerarhiji vojvotkinja ali kada je u pitanju stil širom sveta uživa status kraljice. Modna ikona, beskprekornog imidža u crvenom kaputu, uz diskretnu, neobaveznu šminku, izgleda elegatno i odmereno. Dakle, ona nosi crveni kaput, pa ko smo mi da ne verujemo jednoj princezi da zna šta je dobro?



Crveni kaput je definitvno hit sezone, zato smo se odlučili da istražimo gde ga u Beogradu možete kupiti! Novogodišnji popusti su već počeli, tako da za pristojnu sumu novca možete izgledati kao kraljica a naša preporuka je Avenija Mode i Modiana na Novom Beogradu.

(old_image)

Popularno nazvana "kraljica male crne haljine", Viktorija Bekam, nikada neće po svaku cenu da prekrši sopstvena modna načela. Ona zna šta joj dobro stoji i u kojoj prilici se nosi određena garderoba.

Ako kupite sebi jedan ovakav komad, sigurno nećete pogrešiti. Imaćete "keca u rukavu" za sve posebne prilike, koje vas, sigurni smo očekuju u narednom periodu.

Makeup: Marija Starčević; Modna agencija Fox

(old_image)

Drage dame u prodajnim objektima Avenija Moda i Modiana možete naći sjajne brendove:
Guess, Guess by Marciano, Mexx, S. Oliver, Marx, Sisley, Comma, Dresd, Tom Tailor, Benetton, Corazon, Samoon, Betty Barclay...

(old_image)
Pogledajte još