Usavršite svoju tehniku masturbacije uz ove savete!

Sve što treba da uradite je da se udobno zavalite, opustite i uživate! Ako imamo sve to uvidu, možemo slobodno da zaključimo da je masturbacija fantastična stvar. Bilo da ste uvezi, ali želite ponekad sami da se „opustite,“ ili ste singl, savladajte ove tehnike solo seksa i prepustite se maksimalnom uživanju. PS: možete ih, kao slučajno, poslati i svom dragom na mail, sigurno će izvući neke korisne informacije o tome kako da vas zadovolji...

Solo predigra

Uzmite pero ili mekanu četku, širom otvorite kolena i nežno se mazite po unutrašnjoj strani butina i preko vaginalnih usana. Vaš klitoris će uskoro početi da traži još!

Svileni dodiri

Zavežite nekoliko čvorova na ešarpi, kleknite i nežno provlačite šal između svojih nogu, držeći jedan kraj ispred sebe i drugi iza.

Seksi koža

Za potpuno novi doživljaj pokušajte da se mazite po celom telu noseći kožne rukavice.

Ledena kraljica

Lubrikant će svako vaše solo iskustvo učiniti senzualnjim, ali on ima tendenciju da se osuši i postane lepljiv posle nekog vremena. Rešite taj problem i istovremeno pružite sebi pravo ledeno uzbuđenje, tako što ćete u jednoj šaci držati kocku leda. Voda će sprečiti da se lubrikant osuši, a uz to ćete poslati talas uzbudljivih žmaraca kroz celo svoje telo.

Vožnja “bez ruku”

Usavršite ovu tehniku i više vam nikada neće biti dosadno dok se vozite autobusom. Obucite tesne farmerke, sednite i prekrstite noge, a zatim stegnite mišiće butina dok ne osetite pritisak na klitorisu, pa opustite. Ponavljajte ovaj pokret i uživajte, samo pazite da ne promašite stanicu.

Zagrevanje

Ako volite da osetite vreilnu probajte sa ovim trikom – ubacite tubu lubrikanta u činiju sa vrućom vodom na nekoliko minuta. Isprobajte prvo lubrikant na nadlanci da biste bili sigurni da nije previše vruć, a zatim počastite svoje intimne delove ovim zavodljivim dodirom vreline.

Raspričajte se

Dodajte sebi još uzbuđenja izgovarajući bezobrazluke tokom solo seksa. U početku će vam možda delovati čudno, ail kada to prevaziđete uživaćete u ovoj vrsti podsticaja. I ne samo to, navićićete se na svoj glas u toj situaciji, pa ćete biti otvoreniji za “priču” i kada ste sa dečkom.

Zabranjeno zadovoljstvo

Sledeći put kada budete masturbirali ostavite gaćice na sebi i pokušajte da se zadovoljite preko njih. Trebaće vam više vremena da doživite orgazam, a to postepenjo uzbuđivanje i odlaganje klimaksa znači super jak vrhunac na kraju.

Vežbajte mišiće

Treniranje je mnogo zabavnije kada istovremeno možete i da se samozadovoljavate. Počnite tako što ćete stegnuti i opustiti vaginalne mišiće 10 puta, što brže možete. Zatim stegnite, držite pet sekundi, pa opusite. Ponovite ovo tri puta. Zatim pređite na zabavniji deo, ali nastavite sa kontrakcijama mišića.

Zategnite situaciju

Povucite Venerin breg na gore, ako bi ste zategli celo svoje međunožje. Klitoris će tako biti ispupčeniji i osetljiviji na dodire. Počnite laganim tapkanjem preko njega, a zatim nastavite svojom omiljenom tehnikom.

Krećite se

Umesto da se uvek zadržavate u najudobnijoj pozi, pokušajte da eksperimentišete sa različitim pozicijama: masturbirajte dok stojite, klečite na “sve četiri”, ležite na stomaku, boku… Menjanje položaja, promeniće i način na koji vaše telo reaguje na dodire, a vi ćete biti iznenađeni efektom.

Pogled u ogledalu

Gledanje sebe dok to radite može biti veliki podsticaj. Stanite ispred velikog ogledala ili držite u ruci malo i prepustite se pogledu na svoje seksi telo.

Kružno zadovoljstvo

Da biste udvostručili zadovoljstvo, stavite malo lubrikanta na palac i kažiprst i obuhvatite klitoris sa oba prsta. Okrećite prste kao da zavrćete šraf, isprva lagano, a onda ubrzajte. Istovremeno, ponavljajte ovaj pokret sa svojim bradavicama.

Dupla porcija

Posle orgazma klitoris je obično suviše osetljiv da bi direktan dodir bio prijatan, ali to ne znači da treba da prestanete sa svojom solo sesijom. Nastavite da stimulišete vaginalne usne, ulaz u vaginu, perineum, bradavice, a posle nekog vremena se vratite klitorisu. U ovoj postorgazmičnoj fazi vaše telo će se lakše uzbuditi, pa zato očekujte drugi vrhunac vrlo brzo!

Izvor: cosmopolitan

Pogledajte još