Sahranjena starleta: Majka očajna, dečko i prijatelji u suzama!

Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primećen je samo pop pevač iz Beograda Đus.

-Težak je to košmar kroz kojeg danima prolazi Slađanina majka, inače spremačica u Domu zdravlja. Njih dve su imale samo jedna drugu i nikoga više – tiho su pričali mnogi koji su došli da se oproste od Slađane, prolazeći pored kovčega u kapeli na groblju.

Saša Jovičić, direktor Doma zdravlja kaže da je ovo za celi kolektiv veoma bolno. Od saznanja da je Slađana nestala, stalno su bili uz Jelku, brinuli o njoj, trudili se da ne bude sama.

- Svi smo se solidarisali u ovim teškim trenucima za Slađaninu majku Jelku i njihove prijatelje. Pokojna Slađa bila je zaposlena u našem kolektivu a Jelka i sada kod nas radi – kazao je Jovičić EuroBlicu.

On je pojasnio da su sindikalna organizacija i menadžment ove zdravstvene ustanove odlučili da snose troškove sahrane, što je i učinjeno.

- Deo je na sebe preuzeo Slađanin dečko Zoran Makivić iz Srpca sa svojom porodicom. Čuli smo priče o navodno spornoj sahrani zbog troškova ali to nije tačno. Istina je da Jelka nema novca i da sama to nebi mogla organizovati ali zato smo mi pritekli u pomoć naveo je Jovičić

Izvor: Alo

Pogledajte još