Nemaš sreće u ljubavi? Potrebno je da promeniš samo jednu stvar!

Prava ljubav je za neke mit, ali za većinu žena ipak je nešto čemu teže, makar i podsvesno.

Stručnjakinje za sastanke Alessandra i Cristina Conti dugo su proučavale žene i pokušavale shvatiti zbog čega pametne, uspešne žene koje žele da pronađu ljubav u tome nikako ne uspevaju. Zaključak je sledeći: Ako vam se sviđa mukarac i želite ozbiljnu vezu, nemojte da se seksati s njim.

Ne zauvek, ali dovoljno dugo dok od njega u vezi ne dobijete sve što želite, jer kako kažu Alessandra i Cristina, jednom kada dobije šta je hteo, muškarac će prestati da se trudi. Zvuči okrutno ali je tako. Zat neka vas ne čudi to što vas je šutnuo jer ste prerano uskočili u njegovo krevet.

Evo što još savetuju stručnjaci kako biste drage dame zadržale frajere.

1. Pokaži mu da nisi kao ostale devojke

Možda bi neke popustile ranije, ali ti mu moraš pokazati da si devojka oko koje se treba potruditi. Želi da zna kako nisi laka I da treba da uloži dodatni napor kako bi ted obo- a pre toga će te dobro upoznati I shvatiti koliko si ustvari OK devojka I odličan material za vezu.

2. Izlazi sa njim

Na kafu, u bioskop, obična šetnja e biti dovoljna… Radite stvari koje biste inače radili na prvim sastancima, ali radite ih duže. Ako se bolje upoznate pre seksa, veće su šanse da će privlačnost nastaviti da postoji i nakon njega, a i seks će biti bolji, jer ćete biti opušteniji.

3. Beži od oksitocina

I sad se pitate šta je to? Orgazam je divna stvar a sa njim dolazi I oksitocin koji kod žena izaziva osećaj privrženosti. Jednom kad spavate s nji, počinje da se razvija taj osećaj koji ume da pomuti um pa ne umete jasno da sagledate stvari. Jer jedan seks nije dovoljan da bi ti rekao kako je on pravi ili nije za tebe. Za to je potrebno vreme.

Izvor: Index.hr/nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.