Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 22. decembar - nedelja, 28. decembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ove nedelje zauzeti Ovnovi mogu očekivati povoljnu situaciju na emotivnm planu, ukoliko partneru ne budu prviše nametali svoje mišljenje. Slobodni pripadnci znaka biće prilično originalni u potrazi za načinima zabave i druženja, ali neće biti naročito zainteresirani za trajnije kontakte.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi koji su u vezi, ove nedelje imaće na emotivnom planu zadovoljavajuću situaciju. Partner će biti inicijator, ali će to oni spremo prihvatiti. Slobodni pripadnici znaka najviše ljubavnih šansi imaće ako odu na neki put, ili ako upoznaju osobu koja ima veze sa inostranstvom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznaci ove nedelje previše analiziraju svoj partnerski odnos i čeprkaju po starim problemima, ali tako mogu da stvore nove. Slobodni pirpadnici znaka mogli bi imati susret sa osobom koja im je nekada značila, pa bi neki mogli poželeti da obnove kontak tili vezu sa njom.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi koji su u dužim vezama ove nedelje mogu ozbiljnije početi da razmišlajju o zajedničkom životu sa partnerorm ili braku. Slobodni pripadnici znaka imaće još više kontakta i novh poznanstava, a većna će biti okrenuta druženju, pa bi se i broj novih veza mogao povećati.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje izaći iz nešto povoljnijeg perioda na ljubavnim planu, neki bi mogli biti u nedomici, skloni razmšljanju i analizi svoje emotivne situcije, a ni novih poznanstava neće u narednom periodu biti mnogo. Zauzete pripadnike znaka očekuju stabilni odnosi u vezi.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Zauzete Device ove nedelje mogu da budu previše razdražljive i analitične, te da nepotrebno razmišljaju o starim problemima u vezi. Slobodni pripadnici znaka imaće dosta novih i zanimljivih susreta, ali njihov način razmišljanja u ovom periodu može ih navesti na pogrešnu odluku.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedelje biti pod partnerovim uticajem, koji postaje eve dominantniji u njihovom međusobnom odnosu i mada će se truditi da održe satabilnost u vezi, manji sukobi nisu isključeni. Slobodne pipadnike znaka u ovom periodu mogu privući energične i samosvesne osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije će ove nedelje imati veći uticaj na partnera, tako da će se u vezi gotovo sve odvijati onako kako oni žele. Slobodni pripadnici znaka mogu imati problema u komunikaciji sa osobom koja im se sviđa i sa kojom žele vezu, pa se tako nekima emotivni planovi mogu izjaloviti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje ni sami neće znati šta zapravo žele, a partner im u tom neće mnogo pomoći, već su u vezi moguće nepredviđene situacije i manje razmirice. Slobodni pripadnici znaka mogu da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti, pa će neki poželeti da obnove vezu.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje ulaze u veoma povoljan period, pa im se i na emotivnom planu mogu dešavati vrlo prijatne stvari. Oni koji su u vezi, sa partnerom će imati satbilao odnos pod uslovom da oni vode glavnu reč. Slobodni pripadnici znaka najviše novih poznanstava imaće preko prijatelja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolijama ova nedelja neće doneti neke posebne događaje na ljubvanom planu. Neki mogu biti okrenuti prošlosti i setiti se stare ljubavi, ili poželeti da obnove vezu sa njom. Oni koji su u vezi, biće nespremni na kompromis i mogu očekivati nesuglasice u odnonsu sa voljenom osobom.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu imati problema u vezi zbog partnerovog čudnog ponašanja, pa su moguće međsobne razmirice i neslaganja. Slobodni pripadnici znaka mogu imati susrete sa osobama iz prošlosti, ili će obnoviti staru vezu. Nova poznanstva moguća su preko prijatelja.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.