Nedeljni horoskop (ponedeljak, 22. decembar - nedelja, 28. decembar)

OVAN
Uran je u vašem znaku krenuo direktno. Da biste bili ispred drugih, možda ćete morati još nešto da učite, odete na neki seminar, pojačate svoje znanje kroz obrazovanje koje će vam sigurno dobro doneti. Vi odlično znate da procenite celu situaciju koja je pred Vama. Znate i gde se Malo ste nezadovoljni kroz intimnu priču. To narušava vaš odnos ili brak. To je prolazno stanje. Bićete bolje već od naredne nedelje. Imate dobra aspekte sa Vodolijom ukoliko ste slobodni. Ne pažljivi ste na ulici ili u saobraćaju. Pazite se povrede ruku.

BIK
Nije vam se dopalo da u potpunosti pokažete svoj kreativni potencijal. Mnogi znaju da iskoriste vaše ideje. Čuvajte svoje blago, posebno ovih dana jer nelojalnih saradnika ima na sve strane. Emotivno početak nedelje period velikog iskušenja. S obzirom na to da su problemi već dugo aktuelni. Potrebno vam je rešenje. Vi jedino vidite spas u tome što ćete biti sa vašim prijateljima koji mogu da vam pomognu. Nervoza jako utiče na vašu ishranu i vaš san.

BLIZANAC
Vaša snalažljivost u poslu delovaće podsticajno na druge ljude. U svemu budite organizovani i promišljeni. Vrata će vam biti otvorena. Kao i uvek imate podršku svih onih koji su sa vama u istom projektu. Jako ste uporni ali preterana angažovanost na stvarima koje ne možete da promenite narušava vašu zajednicu. Slobodni Blizanci neće imati tako opterećenje već će uživati u vezi sa jednom Vagom. Zdravstveno česte glavobolje mogu biti prisutne.

RAK
Poslovno možda mislite da je zalogaj koji ste zagrizli prevelik ali to su prolazne sumnje i kompeksi. Izbegavajte osobe koje nisu pozitivne. Imate dovoljno talenta i intuicije da se stabilizujete. Rak treće dekade strpite se još malo dok vam se ne pojavi idealni partener. Prijaće vam Vaga ili Vodolija. Budite suptilni, oni će to sigurni ceniti. Rak u braku ima veoma povoljan period za ljubav i porodicu. Svoju kuću najviše volite. Zdravstveno možete da se lečite kristalima.

LAV
Postoji mogućnost da se odlučite za neki dodatni posao ili registraciju privatne firme. Potrebni su vam saradnici poput Vodolije ili Strelca. Ukoliko oni pokažu sumnju ili nisu ažurni nije potrebno da se brinete. Jaki ste dovoljno sami da možete da izgurate svaki posao koji je pred Vama. Avanture, erotski naboj, prenaglašen. Verovatno ćete sedeti na dve stolice. Idealan partner Ovan. Nikako se ne poigravajte sa Ovnovima. Oni nisu ljubitelji duplih veza. Kazniće Vas svojim nežnostima, a kasnije jednostavno otići od Vas. Zdravstveno čuvajte kolena.

DEVICA
Bićete napeti krajem nedelje i prenositi nervozu na okruženje. Potrudite se da vam to ne ostane za naredni period jer ćete imati važan sastanak. Morate biti spremni za taj susret jer od toga dosta toga zavisi. Kad radite sve pobeđujete ali kad pogrešite onda je to zaista velika katastrofa kako za Vas tako i za okruženje. Osobe koje su u vezi zbog ljubomore moguć raskid. Device u braku opterećeni su besparicom. To vam pravi problem sa samim sobom. Zdravstveno imate problem sa nervozom - muške Device. Žene Device problem sa matericom.

VAGA
Tokom nedelje nemate striktno radno vreme. Morate na teren da biste zaradili. Bavićete se nekim oblikom posla koji liči na trovačkog putnika. Posetite veće kompanije. Tu je šansa za veću zaradu. Sa partnerom vam predstoji napeta situacija. Niste spremni da se oduprete nevoljama koje su vam na putu. Slobodne Vage nemaju poverenja u sebe i provode često večeri u samoći. Nije tipično za ovaj znak da samuje ali morate da napravite presek i stavite tačku na neke loše veze koje ste imali. Zdravstveno posetite stomatologa ili dermatologa.

ŠKORPIJA
Radite po planu bolje, nego bez njega, jer su posledice velike. Postoji mogućnost gubitka novca ili loša procena nekog od saradnika. To svakako nije dobra vest za jednu Škorpiju koja jako pazi na finansije a posebno što je vezana za taj faktor i previše. Emotivno ste u boljoj poziciji, moglo bi se reći. Ovo je odlična nedelja za putovanje, izlaske, pisanje, učenje. Otvaranje novih ideja. To vam svakako treba da biste sakupili više energije za bolje sutra. Zdravstveno tokom nedelje su vam moguće jače i kratkotrajne glavobolje.

STRELAC
Bidite oprezni u trošenju novca i investicijama. Ne radite ništa bez dobrog advokata ili stručnjaka iz obalsti koje vas zanimaju. Advokat je možda u ovom trenutku neko ko će vam dati pravi odgovor koji vam treba. Ukoliko ste slobodni pravi izbor za Vas bila bi osoba iz sfere sporta. Slaganje sa Škorpijom ili Ovnom. Ako ste u braku ili vezi onda ćete imati dovoljno vremen da se komunikacija popravi pred novogodišnje praznike. Hrana neka vam bude lek.

JARAC
Dobro slaganje sa Lavom, Blizancima i Devicom. Neko od njih će vam pokazati put kako da dođete do sigurne zarade. Posebno dobra finansijska saradnja sa Devicom. Oni koji planiraju da putuju nije loše da odu jer će bolje proći u inostranstvu nego tu gde su. Emotivno slobodnim Jarčevima se nudi poznanstvo preko prijatelja. Prihvatite poziv na zabavu ili žurku gde ćete sresti jednog Bika. On će vam pomoći da se oslobodite vaših unutrašnjih stega. Zdravstveno ako ste ne raspoloženi, meditirajte.

VODOLIJA
Budite odlučni i prihvatite rizike koji vam se nude. Jer ako ne rizikujete nećete ni dobiti. Dobra saradnja sa drugom Vodolijom. Vodolije koje žele da se okrenu poslovanja vezana za medicinu, istraživanju na polju informatike, ekonomije ili turizma bilo bi bolje da traže sreću u nekoj drugoj državi. Emotivno bilo bi dobro da se oslonite na Jarčeve, izbegavajte Vage. Jarac vam je stabilan dok je Vaga okrenuta samo sebi i svojim zadovoljstvima. Zdravstveno se čuvajte prehlade.

RIBE
Pojaviće vam se neke nove zanimljive ideje. Trebali bi ih da realizujete i krenete u nove poslovne kombinacije. Ovo je dobra nedelja za pokretanje istog. Neka bude što više krativnosti i inovacija zanimljivih za tržište. Zavodite osobu koja vam dolazi preko prijatelja. Uspešni ste u vašim zavođenjima. Emotivno dobro slaganje imate sa Rakom i Škorpijom. Loš odnos sa Lavom. Možda se baš zaljubite u tog Lava. Zdravstveno vas prate stomačne tegobe, naduvenost.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.