Budi njegova nevaljala Deda Mrazica: Vrući seksi saveti za Novogodišnju noć

Pred Novu godinu svi su u haosu. Okupljanja na poslu, praznični planovi sa porodicom, kupovina poklona... Ali, sve to mora da se skloni u stranu, kako biste imali vremena za malo senzualne praznične zabave sa svojim partnerom!

Ovo su naši seksi saveti:


1. Ispunite partnerove fantazije -
Pripremite se za slavlje, a onda mu pred polazak recite da vam šapne svoju najveću fantaziju - i onda mu je ispunite! Verujemo da će ostatak večeri misliti samo na to!

2. Ne propustite da jedno drugom poklonite nešto "nevaljalo" -
posetite seksi šop i kupite jedno drugom neku seksi fetiš sitnicu, to će sigurno uneti duh avanture u spavaću sobu.

3. Slatki seksi kuponi -
Ako provodite Novu Godinu sami, u udobnosti svog doma, na jelku okačite lizalice sa seksi kuponima za oralni seks, ili seks u kuhinji, budite maštoviti! Svaki put kad vaš dragi skine lizalicu, imaće novi seksi poklon od vas. Biće to Nova godina koju NIKAD neće zaboraviti!

4. Poklonite mu sebe -
Dočekajte ga umotani u veliku crvenu satensku mašnu. Prvo što će se oduševiti i uzbuditi dok vas bude odmotavao, a onda ćete tu mašnu moći da koristite i za razne seksi igrice...

(old_image)

5. Najavite mu seksi novu godinu - kalendarom - On mora da radi i 31.-og, a doći će kući tek oko 8-9? Savršeno. Čitav dan mu šaljite seksi slike sa imenima meseci, a svaka slika neka ima svoju temu. Neće moći da misli ni na šta drugo!

6. Erotična masaža -
ako nemate ideju šta da jedno drugom poklonite, ovo je savršen poklon!

7. Poklonite mu striptiz -
Hteo on to da prizna ili ne, svaki muškarac se oduševi kad mu draga izvede striptiz. Zato, na posao!


Srećna Nova godina, i nadamo se da ćete uživati u praznicima!

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još