ISPOVEST MAJKE: Mitrović i moja ćerka bili su u velikoj ljubavi!

Poslanica u pokrajinskom parlamentu prvi put je za Kurir otvorila dušu i progovorila o svim detaljima misteriozne smrti svoje ćerke jedinice. Nada Bodrožić insistirala je na tome da joj pitanja redakcija Kurira pošalje mejlom, pa u nastavku teksta prenosimo njene odgovore.

Kakav ste odnos imali s Ivom?
- Moja Iva je bila divna ćerka. Šta reći o jednoj brižljivoj, veoma pažljivoj osobi, koja je mnogo putovala, govorila sedam jezika, imala velike planove za budućnost.

Kad ste poslednji put razgovarale?
- Nisam beležila vreme kad razgovaram sa svojim detetom.

Šta vam je tad rekla?
- Da organizujemo tradicionalno kićenje jelke za vikend s našim prijateljima.

Da li vam je govorila da ima probleme, da joj neko preti, da li je bila u strahu?
- Ivana nikad nije pominjala probleme. Kao i svako od nas ko ima probleme, sama je sve rešavala, a bila je veoma voljena osoba.

Verujete li da je ubijena ili da se slučajno predozirala?
- Nadam se da ćemo isterati bar veći deo istine do kraja.
Ivanom... Željko Mitrović

Da li ste znali da uzima propofol? U njenoj krvi, navodno, nađen je i kokain?
- Kao prvo, ne znam što me to pitate kad ste sve to objavili i pre nego što sam bila u policiji da bilo šta iznesem. Vi ste već sve napisali iz „poverljivih“ izvora. Na to neka vam daju odgovor isti ti izvori koji su navodno poznavali moju ćerku i naš odnos bolje od nas dve. Ako je ubijena, svašta se može pronaći u njenoj krvi da bi ubica prikrio tragove. Želim da istaknem da do današnjeg dana niko od državnih organa koji su uključeni u ovaj slučaj nije obavestio porodicu da je konačno završena toksikološka analiza, tako da neproverene pretpostavke koje se iznose u medijima da je u krvi pronađen kokain ne mogu, niti želim da komentarišem.

Oliver Mandić je izjavio da mu je Iva rekla da je prošle godine pokušala da se ubije. Da li znate nešto o tome?
- Ne znam na osnovu čega je mogao takvo nešto da izjavi. Nisam sigurna čak ni da su se videli u poslednje dve-tri godine.

Mediji pišu o bliskom odnosu Ive i vlasnika Pinka Željka Mitrovića. Koja je prava istina o tom odnosu?
- Mogu samo reći da je to bila velika ljubav, kakvu ja u životu nisam videla. Mitrović je izjavio da neće stati dok se ne otkrije Ivin ubica i da bi ona za njega isto uradila.

Kako to komentarišete?
-Znajući šta je ona njemu značila, Mitrović i ja zajedno radimo na tome da se što pre otkrije Ivin ubica. Veoma sam mu zahvalna što je sve vreme uz mene i što mi je u ovim teškim trenucima velika podrška da sve otkrijemo do kraja, što je i njemu veoma bitno. Na kraju, mogu reći da sam sanjala Ivu kako mi govori: „Mama, molim te, zajedno sa Željkom isterajte ovo do kraja.“

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.