NIKO JE NIJE TRAŽIO: Ležala mrtva u svom stanu sedam godina!(VIDEO)

Telo je otkrila služba za naplatu dugovanja, koja je u njen stan u Bornmutu ušla nakon neplaćanja hipotekarnih dugova, ne znajući da Lejtrim već sedam godina nije među živima.

Njeno telo pronađeno je pokraj kreveta uz nejasnu poruku na kojoj je pisalo: "Moji doktori ništa nisu uradili kako treba. Volim svoje bebe. Zbogom, Dženet."

Patolog je izjavio kako je telo pronađeno u "poslednjem stadijumu mumifikacije", te da uzrok smrti ne može biti određen zbog nemogućnosti obavljanja toksikoloških testova.

Policijski zvaničnici su izjavili kako se pronađena poruka može tretirati kao "oproštajna", ali da ne postoje dokazi na samom licu mesta koji bi potvrdili da se radi o samoubistvu.

Ono što jeste potvrđeno je da je En Lejtrim čitavu deceniju konzumirala lekove za smirenje, koje je uzimala usled anksioznosti i velikog stresa, od kojih je patila.

Ono što je čudno je to što niko čitavih sedam godina nije primetio, niti potražio nesrećnu En Lejtrim.

Njena sestra Ketrin Klark izjavila je da se En otuđila od porodice još pre 20 godina, ali da i dalje ne zna razlog zbog kojeg je to učinila.

Lejtrim je radila kao medicinska sestra pri porođajima, a bila je optužena za "nesavesno ophođenje prema deci", a poslednji put viđena je nakon disciplinskog saslušanja u sudu u Bornmutu, 6. juna 2007. godine. Iako nema konkretnih dokaza, policija sumnja da je upravo ovo bio okidač za samoubistvo koje je nesrećna žena počinila.

Izvor: blic

Pogledajte još