Novi detalji: Sumnjive modrice na Ivaninim rukama

Kako objašnjava izvor “Blica”, poreklo ovih povreda biće utvrđeno nakon rezultata obdukcije koje tužilac očekuje.

- One su bile jasno vidljive na rukama. Modrice su uočene na podlakticama i njihov raspored podudara se sa otiskom ruke. Takve modrice obično nastaju prilikom svađe, kada se osobe koje se prepiru drže za ruke u naletu euforije. Ipak, da li su povrede nanete neposredno pre smrti ili nekoliko dana ranije, može da utvrdi samo obducent - objašnjava naš izvor.

U policiji niko ne želi da prenagli sa zaključcima da li je devojku neko fizički napao i kada, jer postoji verovatnoća da su modrice na rukama Ivane Bodrožić od braunile, koja joj je pronađena u desnoj ruci.

- Da li se devojka sa nekim svađala, da li se branila ili su od braunile, sve su to pitanja koja mora da razjasni obducent. Upravo zbog toga što nije poznato poreklo modrica, ova informacija se držala u tajnosti. Svakako su sumnjive i moraju biti odgonetnute - dodaje izvor iz istrage.

Tužilac čeka dokumentaciju
Još nije završeno ni veštačenje mobilnog telefona i lap topa koji je pronađen pored tela Ivane Bodrožić. Tužilaštvo još nije dobilo foto dokumentaciju sa uviđaja iz “Hajata”, ali ni video snimke sigurnosnih kamera. Milan Dabić, advokat porodice Bodrožić, kaže da od policije nemaju zvanično obaveštenje da je bilo ko saslušan povodom smrti Ivane Bodrožić.

Načelnik Instituta za obdukciju na Vojnomedicinskoj akademiji Ivica Milosavljević kaže da rezultati obdukcije i toksikološkog nalaza još nisu gotovi.

- Mislimo da će ovi rezultati biti poznati do petka.
Analize su kompleksne i teško je da to može biti ranije završeno
- kaže Milosavljević.
Izvor: blic

Pogledajte još