TESTIRAO BESKUĆNIKA: Dao mu 100 dolara, nećete verovati na šta je potrošio!

Kako bi ispitao što beskućnici rade s novcem koji im dajemo, Džoš Paler je jednom od njih dao 100 dolara, a skrivena kamera pratila je čoveka kako bi proverili šta će s tim novcem učiniti.

Beskućnik je prvo ušao u prodavnicu alkoholnih pića i izašao s nekoliko vrećica, a zatim se uputio u obližnji park. Ono što je usledilo dirnulo je milione ljudi širom sveta. Naime, čovek je iz vrećica počeo da vadi hranu i da je deli s ostalim beskućnicima.

Nakon što mu je Paler objasnio o čemu je reč, beskućnik mu je ispričao svoju životnu priču i rekao da je na ulici završio nakon smrti majke i očuha.

"Ovo što sam učinio me usrećuje. Mnogi beskućnici žrtve su okolnosti, a ne vlastite lenjosti ili zavisnosti od droga", rekao je čovek.

"Kasnije smo ga odveli na večeru i platili mu hotel da ima gde da prespava. Što sam više s njim razgovarao to mi je bilo jasnije da je iskren. Dao sam mu svoj broj i rekao da me može nazvati kad god poželi. Ovo je još jedan dokaz da o knjizi ne smemo suditi na osnovu korica", stoji u opisu videa.

Izvor: kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.