Nova godina u NOVOM Bitefartcafe-u

Međutim, ovo nije jedino po čemu će doček u Bitefartcafe-u biti zapamćen. Osim savremeno opremljenog i prijatnog prostora, gosti će uživati u dobrom piću i onome po čemu je ovaj klub najpoznatiji, kvalitetnoj i evergičnoj svirci. U novu godinu će goste uvesti Girls, Boys and Toys bend.

Ako ste bili na Girls, Boys and Toys svirci, znate da je zaista najbolji opis za njih energija, u pravom smislu te reči. Devojke iz GBT pevaju, đuskaju, repuju i izvode čak i pesme poput Breathe i Smack my bitch up, potpuno ravnopravno, ako ne i bolje od mnogih muških vokala ali i najnovije hitove uz fenomenalan i dinamičan scenski nastup.

Ovo je bend koji svojim nastupom uvlači publiku u svirku, tako da se svako oseća kao da je deo žurke.

Karta za Bitefartcafe novogodišnju proslavu iznosi 3900 dinara i podrazumeva celovečernju konzumaciju pića, a moguće je doplatiti za barski sto ili separe.

Kupovina karata i doplata za stolove vrši se putem prodajne mreže www.ddtickets.rs, kao i kupovinom na sajtu ili direktno u novom klubu Bitefartcafe na adresi Mitropolita Petra 8 od 10-20h radnim danima i od 13-15h vikendom.

Link za onlajn kupovinu karata

FB event

Pogledajte još