I danas sunčano, temperatura do 13 stepeni, u petak stiže sneg

Posle podne na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje, mestimično sa kišom u severnim i zapadnim, a ponegde i u centralnim krajevima, u planinama sa snegom. Ujutru će ponegde biti slab mraz, po kotlinama kratkotrajna magla, a najniža temperatura vazduha iznosiće od minus četiri do četiri stepena. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na severozapadni.

I u Beogradu će danas na širem području grada ujutru biti slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplo vreme. Tokom noći očekuje se naoblačenje, povremeno sa kišom. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura vazduha iznosiće oko četiri, a najviša oko 13 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 1. januara 2015. godine, u petak biti oblačno i hladno vreme, mestimično sa susnežicom i snegom, uz formiranje snežnog pokrivača i u nižim predelima. U subotu će biti hladno, mestimično sa snegom, uglavnom u centralnim, južnim i istočnim krajevima, a u nedelju suvo i malo toplije vreme. U ponedeljak će biti oblačno vreme, uglavnom sa kišom, na planinama sa snegom, a od utorka, uz pad temperature, sneg se očekuje i u nižim predelima.

Izvor: blic

Pogledajte još