Zašto se viđamo s frajerima koji nam se ne dopadaju?

Sve smo barem jednom u životu imale romansu sa frajerom koji nam se zapravo i ne dopada. A da li ste se ikada zapitale zašto žene to rade? Ovo su najčešći razlozi:

Dosada

Zvuči tužno, ali tada zaista niste imali pametnija posla. Sve vaše prijateljice bile su zauzete i nisu imale vremena za druženje, pa je i on poslužio. Ponekad je umeo da bude izuzetno zabavan.

Strah od samoće

Šta ako nikad ne nađem nikoga i postanem jedna od onih ludih gospođa s mačkama? On definitivno nije najgori izbor. I lepo je imati nekoga koga možete da nazovete nakon napornog radnog dana za druženje, jer je sve bolje od sedenja kod kuće, pred televizorom, u blagoj depresiji i s 2 kesice čipsa.

On je dobrica

Nikad ne morate da brinete da li laže, vara, iskorišćava vas i slično, jer on jednostavno nije taj tip, on je "dobrica".

Biološki sat

Dosad ste imali visoke standarde, koji su vas koštali svake veze. Ali, biološki sat se nije zaustavio samo zato što ste tražili nekoga ko će ih zadovoljiti, i to je počelo da vas plaši.

Zgodan je

Bilo bi vas sramota da ga predstavite roditeljima, ali ne možete da odolite njegovom izgledu. Svi smo mi od krvi i mesa, zar ne? A i njegove veštine u krevetu se ne mogu opisati rečima.

Raskid je težak

Ali, još teže je gubiti vreme na nekoga za koga znate da nemate zajedničku budućnost, jer u takav odnos ulažete i živce i vreme.

Izvor: cafe

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.