Estradni skandali koji su obeležili 2014. godinu

Zavodnik Ćazim

Biznismen je postao poznat nakon što je osvojio srca mnogih žena sa estrade. Za njim su ludele Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Manda Popović i mnoge druge, a poslednja koju je zaveo jeste Sanja Maletić koja je udata. U javnost su isplivale ljubavne poruke koje su razmenjivali, a to se, naravno, nije dopalo Sanjinom suprugu.

Šaban i Cuca

Grandova Zvezda Ivona Negovanović Cuca zapala je za oko oženjenom pevaču Šabanu Šauliću i afera se stvorila sama od sebe. Supruga Goca ga je izbacila iz kuće, a pevač se pravdao:
- S tom devojkom, osim saradnje, nikad ništa nisam imao. Muka mi je više da pričam bilo šta na tu temu.

(old_image)

Afera Kubura

Aleksandar Srećković prevario je suprugu, fitnes instruktorku Mariju, sa Petrom Radivojević, koja je inače 18 godina mlađa od Aleksandra Srećkovića Kubure. Ona je njegova koleginica i zajedno su radili na jednom filmskom ostvarenju.

Razvod Marinka Madžgalja i Dubravke Mijatović

Glumica i njen deset godina mlađi kolega i frontmen grupe Flamingosi imali su problema, pa su za dobrobit ćerke Sare (5) rešili da svako nastavi svojim putem. To je bila tajna šest meseci, ali je ovaj skandal ipak dospeo u javnost.

Pretučena Maja Marijana

Pevačicu Maju Marijanu pretukao njen nevenčani suprug Mladen Šmakić.
- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila – izjavila je Maja Marijana.
Njenoj priči u prilog idu i informacije o povredama iz Urgentnog centra, gde su joj ustanovili lakše povrede glave, dok sa druge strane, njen suprug Mladen je sve demantovao.

Mirka i Vujadin

Glumica Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug Vujadin Savić zamalo su okončali vezu kada je Vujadin uhvaćen u nešto prisnijem odnosu sa drugaricom. Mirka je povodom toga izjavila:
- On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. Nije bio u vojsci, pa eto, neka vežba.

(old_image)

Veljkove tuče

Sin popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović, bio je akter tuča u više navrata. Kružile su priče da je završio u Urgentnom centru, što je on uvek demantovao. Takođe, Veljkov buran ljubavni život više puta je bio propraćen od strane medija.

Darine fotke

Dara Bubamara našla se na meti kritika kada su u javnost dospele njene nefotošopirane fotografije sa snimanja. Pevačica je pozirala u bodiju sa šljokicama, ali je najveću pažnju dobio celulit na njenim nogama.

Razvod Snežane Dakić

Internet je eksplodirao kada je voditeljka potpisala papire za razvod nakon što ju je suprug prevario sa mlađom devojkom. Par je bio u braku 9 godina.

Ljubavni skandal Baneta Ivanovića

Kapiten srpske reprezentacije i igrač Čelsija Bane Ivanović (30), navodno je do nedavno bio u vezi sa srpskom kreatorkom Marijanom Mateus (43. Vezu su prekinuli nakon što je fudbaler saznao da mu je supruga, sa kojom je sadam godina u braku i ima troje dece, ponovo u drugom stanju.

Nadlanu

Pogledajte još