Za najbolji novogodišnji provod potrebno vam je samo OVO

Portal MOJTV sadrži raspored filmova i serija, tačno vreme prikazivanja i ažurira se 24h dnevno. Za nekoliko minuta, dobijate kompletan raspored za celu nedelju ili za deo koji vas konkretno zanima. Jednostavan je za korišćenje, preporučuje filmove, serije i emisije dana sa opširnim opisima, slikama, video najavama i ocenama.

Naše najtoplije preporuke ove nedelje su filmovi koji će vas nasmejati do suza, a u isto vreme savršeno odgovaraju svakom uzrastu.

U četvrtak 25. decembra na kanalu Pink Movies ,ne smete propustiti film koji će vas sigurno oduševiti, jer Adam Sendler je u ulozi Zohana u filmu “Ne kači se sa Zohanom ( You don’t mess with the Zohan)”. Zohan Dvir je agent izraelskog Mosada koji sanja o tome da postane modni frizer. Na zadatku da uhvati Fantoma, poznatog teroristu, on iskoristi haos obračuna i lažira sopstvenu smrt. Naoružan svojim makzama i svojom traženom knjigom popularnih frizura, on kreće u Ameriku.

Obavezno pogledajte film “Mesečina i imela (Moonlight and mistletoe)” koji će biti premijerno prikazan na kanalu Fox Movies u petak 26. decembra. Holly Crosby je mlada ambiciozna poslovna žena usredsređena na karijeru. Neposredno pre Božića prisiljena je da provede neko vreme sa svojim ocem, udovcem Nickom koji je povređen u nesreći na sanjkanju. Kćerka pomaže svom ocu koji je opsednut Deda Mrazom da spase firmu "Santaland".

Prvi dan vikenda, tačnije u subotu 27. decembra, pogodan je za film koji će se premijerno prikazati na kanalu Prva srpska televizija. U pitanju je film „Maska (The Mask)" sa poznatim komičarem Džim Kerijiem u glavnoj ulozi. Stenli Ipkisu, bankarskom službeniku, pas Majlo je najbolji i jedini prijatelj. Razmišljajući o svom samotnom životu, Stenli dolazi do ivice samoubistva, ali slučajan pronalazak neobične drvene maske u reci drastično menja njegov život. Stavivši masku na lice, Stenli postaje mešavina tasmanijske nemani i Supermena, nesavladivo biće kojem nijedan podvig nije nemoguć.

U nedelju 28. decembra pogledajte film “Nismo više klinke (Crossroads)” na kanalu B92. Tri najbolje prijateljice i momak kog su upravo srele kreću na put na kojem pronalaze sami sebe i vrednost pravog prijateljstva. Prvi i za sada jedini hit film popularne muzičke zvezde Britni Spirs.

Pratite dešavanja iz filmskog sveta kao i najave filmova i preporuke takođe putem Facebook stranice - Facebook.com/mojtv.net.

Srećne praznike i još dugi niz godina druženja sa nama, želi vam ekipa portala MOJTV.

Pogledajte još