3 tipa muškaraca koje žene žele

Tip 1. On je snažan i muževan
Oni su snažni alfa mužjaci, ogromnom količinom testosterona nabijeni frajeri koji oduvek plene pažnju. Muževnost je ono što pali žene i predstavnici ove grupe muškaraca uvek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve.

Scene iz filmova u kojima preplanuli baštovan čvrstog, mišićavog i oznojenog tela prezentira svoju sirovu snagu nešto je što će privući gotovo svaku ženu. Tu naravno nije reč o dubljim emocijama već o sirovoj strasti.

Tip 2. On ima stila
Elegancija i pristojnost, pomno birana odeća i društvo, decentan parfem i galantan pristup ženama će sigurno postati privlačni. Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu, dovoljno je znati šta žene vole, a odgovor glasi - vole da budu mažene i pažene.

Ova činjenica može se takođe nazvati životinjska privlačnost jer kako objašnjavaju stručnjaci, baš kao i u životinjskom svetu, gdj mužijak, na primer ptice, ženku osvaja čvrstim i sigurnim gnezdom, i žene privlači sigurnost i toplina.

Tip 3. On ima 'ono nešto'

Svima koji ozbiljno proučavaju muško-ženske odnose diže se kosa na glavi na samo pominjane pojma 'ono nešto'. Međutim, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju utisak da bi mogli biti 'otrov za žene', lepši spol ničim izazvan zaključi 'on ima ono nešto', i zbog toga taj muškarac postane strašno poželjan.

'Ono nešto' može biti bilo što. To je ponekad seksi pogled, lep glas ili privlačan osmeh, maniri i talent, ali češće proizlazi iz kompletnog dojma koji netko stvara.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.