5 ženskih navika koje će uplašiti svakog muškarca

Slike bivšeg
Bivši je bivši i nema potrebe da se njegove slike nalaze u dnevnoj sobi ili kao glavna slika na vašem mobilnom ili desktopu. To ne znači da treba da ih spalite, već odložite na ne toliko upadljivo mesto.

Privatna literatura
Svatko prolazi kroz faze emotivne nesigurnosti i 'gutanja' literature psihološke pomoći ili pak zbirku saveta kako se ekspresno udati ili kako zadržati dečka. Takve knjige trebale bi biti skrivene u fioci. U protivnome on bi ih mogao protumačiti kao poprilično zastrašujuće.

Ženske sitnice
Tamponi, ulošci te druge stvari potrebne samo ženama su nešto što on ne želi i ne treba da vidi. I njemu bi trebalo da bude prijatno u prostoru u koji ga pozivate, tako da ne otkrivajte baš sve o sebi. Zbog takvih sitnica bi moglo da mu bude prilično neugodno.

Plišane igračke
Medvedić s kojim ste se igrali kao devojčica, omiljena barbika ili pak zbirka plišanih igračaka njemu nikako nije simpatična, pa ih ne biste trebali držati u spavaćoj sobi barem ne kada ga pozovete na večeru i druženje. Igračke mogu odat poruku kako ste očajni te da tražite nekoga tko će o vama brinuti.

Trač časopisi
Ženska literatura kao i časopisi prepuni sočnih tračeva zgodno su štivo za 'ubijanje' vremena. No to ne znači da ga morate nositi sa sobom na kavu, druženje ili pak ga listati tokom romantične večere. Mogao bi da pomisli da ste površni ili neozbiljni.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.