Andergraund di-džej artisti u Kulturnom centru "Drugstore"

Sve poklonike prave tehno kulture na 1.000 kvadratnih metara očekuje “parče” berlinskih žurki u Beogradu. Hedlajneri su “Ancient Methods” upravo iz Berlina koji će biti za gramofonima u “velikom klubu”. Za to vreme u “malom klubu” će puštati “Svenghalisghost” iz Čikaga. Domaću podršku pružiće naš Miloš Pavlović koji kao Regen već godinama okuplja najprobirljiviju ekipu upravo u berlinskim klubovima. Potom rezident Filip Xavi, te MKDSL, 33.10.3402, Vitanov, Mimi i Labud iz Hrvatske i Andreasa HZ iz Makedonije.

Kulturni centar “Drugstore” se od ove godine nalazi na novoj lokaciji, namerno izmešten iz popularnih mejnstrim okupljališta i distrikta u gradu, jedini klub u industrijskoj zoni kod Pančevačkog mosta, koji je i ove sezone dokazao je zašto se nalazi na listi svetskih andergraund mesta.

U skladu sa tim, u velikoj sobi kluba će biti prava tvrda tehno žurka uz “Ancient Methods”. Sa njima, gramofone će deliti Regen, Filip Xavi, MKDSL i Andreas HZ iz Makedonije.

Za one koji više haus, ali onaj pravi čikaški, u maloj sobi je “Svengalisghost”. Podrška su 33.10.3402, Mimi, Labud i Vitanov.

Karte će biti u pretprodaji u Bivšem Baru. Prvih 100 karata po ceni od 1000 dinara, do 30. decembra cena karte će iznositi 1500, a na ulazu u klub će biti 1.700.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.