NOVOGODIŠNJI SEKS SAVET: Ako frajer TOKOM SEKSA radi ovo, ne puštajte ga iz kreveta!

Uvek se brine da prvi doživite orgazam, a kada se to dogodi, onda je to poput erotične scene iz romantične drame koju volite, samo što je pravo i događa se upravo vama.

Uslugu uvek vraća uslugom. Tačnije, kada mu pružite oralni seks, on vam ga uvek 'vrati'. Da stvar bude još bolja, on se čak češće 'spušta dole' nego vi, pa vam tako vraća za sve one partnere koji to za vas nisu uradili jer su bili najgori ikad.

On nikada ne ignoriše vaše erogene zone koje nisu vagina. Osim toga, on tačno zna koje su to, čak i bez da ih je guglao te je svestan da su te erogene zone jednako važne kao vagina, ako ne i važnije. S njim možete isprobati nove stvari, jer se ne boji novotarija, a uz njega se osećate toliko opušteno da mu možete reći svoje najblesavije seksualne fantazije bez da se osećate smešno.

Obasipa vas kompliementima bez obzira na koje doba dana, meseca ili godine je, bez obzira jeste li smršale ili ste se udebljale. Kraj njega se osećate poput Bijonse.

Ljubi vas posle oralnog seksa. Nije važno ko je davao ili primao, on samo zna da ste vas dvoje zajedno i da su telesne tečnosti deo dogovora. Niti jedan deo vašeg ili njegovog tela nije mu odbojan.

Kažete mu da je najbolji kojeg ste ikad imale i ne lažete. Zaista, zaista ne lažete. Toliko ne lažete da masturbirate dok razmišljate o njemu, a zajedno ste!
Dakle ako ovakvog imate, ne nasedajte na seksi izazove nekog novog u novogodišnjoj noći! Smirite strasti!
Izvor: portaloko

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.