Potpuno neočekivano: Mimi Oro uhapšena zbog prostitucije

Živanovićeva je uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske polciije. Sa njom je uhapšeno još sedam devojaka, koje se takođe sumnjiče za prostituciju kao i mladić za koga se pretpostavlja da je radio kao makro.

- Živanovićevoj je rešenjem sudije za prekršaje odmah određen pritvor od osam dana i ona je prebačena u Kazneno popravni zavodu u Padisnkoj Skeli. Ista kazna izrečena je i ostalim devojkama, dok će protiv mladića koji se sumnjiči za posredovanje u prostituciji biti podneta krivična prijava u redovnom postupku. On nije mogao da bude saslušan sada zbog štrajka advokata - kaže izvor “Blica” upoznat sa akcijom hapšenja.

I silikonska kraljica Tijana Đuričić je u aprilu hapšena zbog prostitucije. Ona je zbog ovog dela, osuđena pred Prekršajnim sudom na novčanu kaznu od 40.000 dinara.

Starleta koja je postala poznata po pitanju: “Koja je najveća ptica? - na koje je odgovorila “Oro” nedavno je na jednoj televizisjkoj emisiji govorila na temu prostitucije.

“Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima, a postoji i uopšteno prostitucija - rekla je Živkovićeva, a zatim navela da je imala “nepristojne ponude”.

“Pa ima, mislim naravno, nepristojih ponuda, da. Što se tiče i od žena i od muškaraca, ali naravno… Ne mogu da kažem… Svaka imalo lepa devojka je imala neku nepristojnu ponudu. U pitanju su i žene i muškarci, i stariji i mlađi, nema pravila što se tiče tih stvari. Mene to, naravno… Žene me ne zanimaju. Imam dečka i super mi je... Ja nikada nisam uzela novac za tako te neke stvari. Pre bi me dečko prebio nego da idem malo levo-desno. Uglavnom to rade neobrazovane, devojke koje su iz provincije, na fakultetu, koje manje imaju para - govorila je Živkovićeva.

Pogledajte još