Horoskop za 28. decembar

OVAN
POSAO: Potrebno je biti blag. Ne previše opterećivati ni sebe ni saradnike oko sebe. Imate saradnju sa Devicom ili Lavom.
LJUBAV: Emotivno ste puni dobrih vibracija prema voljenoj osobi. Danas vam je dana kada se otvarate na najbolji način.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate ali obratite pažnju na vensku cirkulaciju.

BIK
POSAO: Razmišljate više o tome gde biste proveli novogodišnju noć više nego o finansijama. Danas se odmarate a novca imate dovoljno.
LJUBAV: Partnerski odnosi nisu preterano dobri pred kraj dana. Verovatno ćete imati goste koji vas pomalo opterećuju svojim prisustvu u domu.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju da budete odmorni za narednu nedelju.

BLIZANAC
POSAO: Nema potrebe za sekiracijom. Imate odličnu energiju za posao koji vas čeka danas iako je vikend, od sutra kao početak nove nedelje.
LJUBAV: Partner je oduševljen vašim stvaralačkim kreativnim impulsom koji zrači i više nego ste svesni svoje snage. Nežnost pokazujete na poseban način.
ZDRAVLJE: Sinusi mogu biti problematični.

RAK
POSAO: I dalje se ponašate kao da nije kraj godine već radite najbolje što možete. Drugi vam zavide na vašoj ogromnoj energiji. Nastavite tako.
LJUBAV: Dobar dan za emotivan život svih Rakova, posebno onih koji su slobodni jer mogu upoznati osobu koja je topla i porodična.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade, hladnoće.

LAV
POSAO: Dosta dobar dan za sve one koji žele kontakt sa inostranstvom. Posao vas hoće. Niste bez finansija.
LJUBAV: Nije poželjno da se posećujete sa prijateljima ili familijom danas, jer vam je energija pomalo u senci razmišljanja o novogodišnjoj noći.
ZDRAVLJE: Pritisak u vazduhu vam smeta.

DEVICA
POSAO: Spremni ste da napravite dobar poslovni program sa Lavom koji iz Vas izvlači poslednji atom kreativnosti. Veoma vam prija njegova energija i samim tim biće posla.
LJUBAV: Device u braku su za kuću i vole tu atmosferu, dok oni koji su slobodni mogu da očekuju dobar provod sa društvom.
ZDRAVLJE: Čuvajte kičmi. Ili preterano sedite ili radite teže fizičke poslove.

VAGA
POSAO: Odličan dan za oni koji planiraju da rade poslove vezane za druge zemlje poput turizma, putovanja. Možete zaraditi dosta novca, niste se ni nadali.
LJUBAV: Slobodne Vage ukoliko idu na put poznanstvo sa Škorpijom ili Bikom. Imaćete zabavno veče.
ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Morate da smanjite tenziju prema jednom saradniku rođenom u znaku Ribe ili Vaga. Imate dobre ideje ali ste ponekad preterani egoista prema okruženju. Opustite se i verujte drugima.
LJUBAV: Slobodni neće dugo biti u tom statusu. Očekuje vas lepo poznanstvo sa jednom zanimljivom Devicom.
ZDRAVLJE: Štitna žlezda osetljiva tačka.

STRELAC
POSAO: Danas ste timski igrač. To je dobro za sve oko Vas ali pre svega vaša energija vama pomaže da se oslobodite i date sve najbolje od sebe.
LJUBAV: Tokom dana i večeras se sasvim dobro osećate kod kuće. Nemate razloga da brinete ljubav u braku je sasvim ok!
ZDRAVLJE: Mislite na svoje telo, kosti, mišiće.

JARAC
POSAO: Razmišljate unapred kako će početi naredna godina, pomalo ste opterećeni budućnošću ali nema razloga da se trošite. Biće šta mora biti!
LJUBAV: Veza sa Bikom vam izuzetno prija. Kako je tajna, čuvajte se razotkrivanja. Taj Bik je u braku ili vezi.
ZDRAVLJE: Možete imati problem sa kolenima.

VODOLIJA
POSAO: Potrebno je da se više povezujete sa osobama preko društvenih mreža. To je dobar reklamini program iz koga možete izaći bogatiji.
LJUBAV: Emocije su vam okrenute ka materijalnom. Ne vidite dobro. Ako je neko imućan od osoba koje vam se dopadaju Vi ćete poći za tim.
ZDRAVLJE: Mislite na nervni sistem koji je prenapregnut.

RIBE
POSAO: Mesec je vaše sazvežđu pa budi spiritualizam. Koristite sve svoje moći da uspete. Danas bi bilo dobro da pregovarate sa nekim ako želite da radite na brodu.
LJUBAV: Niste zaboravili sve lepo što vam partner pruža. Odužite se i Vi nekim poklonom ili dobrim izlaskom.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.